Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 4 октомври 2017 г.

Винаги бъдете човеци: щото съвестта никога няма да ви научи да правите нещо лошо, да причинявате някому зло!



Съобщиха ми (вик коментарите под публикация със заглавие Моите номинации за престижната Класация на активните борци против реформата в българското образование, против неговата декомунизация и демократизация, че учениците от моето училище, именно от пловдивската ПГЕЕ (известна най-вече като ТЕТ-ЛЕНИН) са били принуждавани да гласуват срещу мен в Класацията на новаторите в образованието 2017! :-)

Призовали ги да гласуват за неизвестен им кандидат (Ангелов) само и само аз да бъда провален, естествено! :-) Сам се похвали за това в блога ми "учителят" и "възпитателят", инициатор на тази мерзавщина.

Защо пък не, всеки показва каквото има да покаже, нали така? Но какво пречи като "опонентите" ми (да не ги наричаме все пак "врагове", ний сме модерно мислещи!) използват такива мръснишки похвати ний пък да им отговорим с... достойнство?!

А какво всеки трябва да направи в тази великолепна ситуация аз няма да кажа: нека да се произнесе по този въпрос собствената му съвест! :-)

Сам решавай, бъди свободен, ти си отговорен за всичко - така мисли свободният, достойният човек! На него никой не му нарежда какво да прави, той също така не изпълнява (особено глупавите) заповеди, той никога не се подчинява, той и не позволява да стане нечия марионетка, нали така?

Никога не правете така, че да не чувате гласа на собствената си съвест, винаги бъдете човеци: щото съвестта никога няма да ви научи да правите нещо лошо, да причинявате някому зло!

Мястото за гласуване е тук. Там можете да видите кой номиниран е станал водач в резултат на въпросната нечестна манипулация (ученици от цяло училище под заповед, издадена от някакъв подъл завистливец да гласуват за неизвестен кандидат само и само да бъде провален номиниран учител от ТЯХНОТО УЧИЛИЩЕ!!!!)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

4 коментара:

Анонимен каза...

Понеже показахте, че вземате класацията присърце, господин Грънчаров, реших да направя ето какво: Прецених, че не е достатъчно това, което съм направила в моето собствено скромно средно училище, а че е необходимо да телефонирам и разпратя имейли на колеги и приятели-учители от други средни и основни училища с призив да посъветват учениците да гласуват, ако желаят, за най-добрия - според мен - в тази класация: г-н Ангелов.
В резултатите, вярвам, сам ще се убедите тия няколко дни. :-)

Успех, г-н Грънчаров!

Анонимен каза...

Тази другарка завистница е способна на исполински подвизи, г-н Грънчаров! Тя сега е мобилизиралата колежки, дружки, роднини, сватове, зетьове, щерки, баджанаци, щури, стринки, лели и прочие да гласуват против тебе! След това ще включи в акцията и кадрите по линия на Партията, Комсомола и разбира се ДС! Ще те смаже, разбира се! Ти подразни тези завистливи сили и лошо те чака! Спукана ти е работата! Прошка никаква няма да има! Заслужи си да те смажат!

Анонимен каза...

Тази завистлива другарка дали не е самата Анассссстассссосссова-МентеКадър а? :)))))) Само тя е! Басирам се че е тя!

Анонимен каза...

За някаква Енеза Ангелова ли гласувате, другарко, или за Ангелов? Щот тя има вече близо 700 гласа благодарение на вас ли ги постигнаха? :))))