Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 13 ноември 2017 г.

Ето списъка на лицата, които специално поканих за участие в гражданската делегация на кръглата маса по демократизацията на пловдивската ПГЕЕ


До този момент поканих за участие в гражданската делегация на инициативата "КРЪГЛА МАСА" по предизвикването (подбуждането) на процеса на непосредствената и практическата реална демократизация-декомунизация на отношенията в училищната общност на пловдивската ПГЕЕ следните дами и господа:

Радомир Парпулов, Людмил Попов, Тодорка Копривленска, Ваня Искрова, Ангел Ангелов, Иванка Топалова, Румен Кривицки, Илиян Велков, Неделин Бояджиев, Камен Велинов, В.Кънчев, Недко Иванов, Христо Марков, Петър Стоев, Никола Ташев, Борис Тодоров, Пепа Деведжиева, Здравко Бояджиев, Мария Василева, Йордан Иванов, Ясен Маламов, Калин Христов, Чавдар Каменаров, Константин Каменов, Емил Стефанов, Здравко Алендаров, Станислав Йовков, Марин Чушков, Николай Близнаков, Мина Ветренска. Най-вероятно ще продължа да още каня личности, които, по моя преценка, биха били полезни за нашата делегация. Повтарям също, че всеки гражданин, който сам пожелае да участва в делегацията ни, ще бъде включен мигновено в списъка на нашата група.

Ще ви информирам периодично как са реагирали горните поканени лица. До момента съгласие за участие в инициираните дебати изказаха госпожа Мария Василева, учителка по френски език и господата доц. Николай Близнаков, бивш депутат от Великото народно събрание и г-н Йордан Иванов, лидер на пловдивската организация на партия ДСБ. Инж. Калин Христов, бивш учител в ПГЕЕ, опраскан на два пъти преди мен, заяви готовност да участва в дебатите, но съжалява, че е служебно ангажиран по цял ден (до 17.00 часа), поради което въпреки това най-вероятно няма да може да се включи в делегацията ни. От по-рано имам и съгласието за участие на г-н Людмил Попов, водещ на предаването ГЛАГОРЕЦ по ПОтв. Г-жа Иванка Топалова също даде принципното си съгласие за участие в делегацията и в дебатите.

Хубава вечер и лека нощ ви желая!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

2 коментара:

Ursus Major каза...

Бай Тъпунгер, пиши после колко са се отзовали на любезната ти покана, да преброим дивите зайци в Тъпунгерстан.

Анонимен каза...

Другарко Ментекадър-Анассссстассссоссссссова, почвайте спешно да пишете доноси до тия хора - за да ги отказвате! Вие нали само това можете!