Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 1 декември 2017 г.

Моят личен граждански протест срещу опраскването на журналистката Люба Кулезич



Като зрител на BiТв искам да знам отговора на въпроса: кой поръча опраскването на Люба Кулезич - и срещу какви пари това беше сторено?

Отправям този въпрос към собственика на въпросната телевизия (независимо че това е частна медия) и понеже жизнено съм заинтересуван от свободата на словото и на медиите в свидното ми отечество настоявам той да ми отговори непременно!

Ако не ми отговори на въпроса, ще призова всичките си пет хиляди приятели във Фейсбук не само да бойкотират в знак на протест тази телевизия, но също ще ги призова те също да призоват приятелите си повече да не гледат тази телевизия! Знае ли той какъв ефект може да има това нещо спрямо гледаемостта на медията му? Нека този собственик да знае, че изобщо не е безобидно това когато някой за пари си позвволява да души свободата на словото и на медиите, пък дори и в собствената си телевизия? Ако не се съобрази той с моята, на клиента му, позиция, му предвещавам, че ако продължи по този път ще дойде момент, когато телевизията му щу бъде гледа само и единствено от него самия! (И от брат му.)

Толкова. Искам също така да добавя и това, че се погнусявам и от безразличието на всички вас, драги ми фейсбукови смелчаци-бабаити, които гледате съвсем безучастно публичното опраскване на журналистката Люба Кулезич! За своята безучастност ще платите ужасно голяма, направо страшна цена! България бива путинизирана с такива ускорени темпове, че скоро ще забравим какво е това свобода!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

4 коментара:

Анонимен каза...

Подвъпрос: на какво се дължи непрестанното предаване сутрин на "Честно казано" с Кулезич? Неква маскировка?

Иван Колебинов

Ангел Грънчаров каза...

Изглежда ги излъчват само за да не предяви тя някакви претенции за неустойки към преждевременното прекратяване на договора й... така аз виждам този проблем. Правна игричка е това според мен.

Анонимен каза...

Дрън-дрън, претоплени стари манджи...

Ангел Грънчаров каза...

Кое по-точно е "претоплени стари манджи", другарко? Опраскването на Люба Кулезич ли?