Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 31 декември 2017 г.

Медийното дебилизиране на нацията достигна своите апотеози!







Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

5 коментара:

Ursus Major каза...

А, не са те, бай Ангеле, не са те. Тъпунгерите са, особено онези от Пловдив с достъп до интернет и много свободно време.

Анонимен каза...

Другарко Ментекадър-Анассссстассссоссссова кога ще почнете да си пиете хапчетата? Психичното ви разстройство доста е напреднало, направете нещо да си спасите останките от разсъдъка.

Анонимен каза...

Ясно е, че Грънчът е педеруга. Защо му обръщате внимание на тоя изкуфял старец?

Анонимен каза...

Ангеле, тия другарки съвсем превъртяха. Поздравления че ги подлуди от нерви тия червени загубенячки. Много те бива да им скъсваш нервите. Нека да крещят колкото си искат. Бесни са!

Ангел Грънчаров каза...

Какъв е "ясно" че съм ма, другарко? :-) Апропо, знаете ли кога по-точно един човек става "старец", пък при това и "изкуфял"? :-) Вие самата сте на младенческа възраст, тъй ли? :-) Как е възможно да сте така ясно... дебилизирана ма, другарко? Защо толкова се озлобихте спрямо мен? Защо така силно ме мразите ма, другарко? Дайте пояснения, знаете ли, че Вашето поведение е феноменално - освен че е съвсем явно и хептен комуноидално? :-)