Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 8 декември 2017 г.

Е, срази ли мафията вашият приказен бабаит Боко, драги ми наивни малоумници?


Когато Боко се зафана с политика, сиреч, заяви, че щял да оправи България, малоумниците дълбокомислено говореха:

"Дайте да си изберем за управник един доказан мафиот, само истински мафиот може да се справи с мафията - щот я познава отвътре! Само мутра, само доказан бандит може да се справи с бандитите и с мутрите!".

(Тия, дето не мислехме така, дето призовавахме към разум, бяхме, както винаги, нищожно малцинство!)

Спомняте ли си тез блажени времена на подем на боковизма?


Минаха вече 8 години откакто Боко ви "оправя" (с малко прекъсване толкова е на власт ваший тъй приказний херой!) Е, какво ще кажете сега, оправдаха ли ви се надеждите, драги ми наивни малоумници: срази ли мафията вашият приказен бабаит Боко?

Не я срази, напротив, мафията беше усилена, тъй ли?! Нещо да кажете сега? Що се умълчахте така гузно? Некакъв извод нема ли да си направите от случилото се?

Искате ли сега да направим народен импийчмънт на изцяло провалилия се самозванец, който се доказа като примерен слуга на комуно-ченгесарската мафия?! Имате ли някакъв друг изход от създалото се благодарение на вашата наивност тежко положение?

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

3 коментара:

Анонимен каза...

ГРАНЧАРОВ ТИ КОЙ СИ ТА СИ ПОЗВОЛЯВАШ ДА ОТПРАВЯШ ТАКИВА ПРИЗИВИ???????????!!!!!!!!!!!!! ТИ ЗА КОЙ СЕ МИСЛИШ БЕ?????????!!!!!!!!!!!!!!! ТИ ДА НЕ СИ УЧЕН ЧОВЕК ПРОФЕСОР ВУЧКОВ БЕ?????????????!!!!!!!!!!!!!!!! ТИ ДА НЕ СИ УВАЖАВАН ЧОВЕК КАТО СЛАВИ ТРИФОНОВ БЕ?????????????????!!!!!!!!!!!! КАКВО КАТО СА ТЕ ДАВАЛИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ВЕДНАЖ ДВА ПЪТИ???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! Я ГО ВИЖ ТИ ЩЕ СЕ МИСЛИ ТОЙ ЗА ВАЖЕН???????????!!!!!!!!!!!!!!! НЯМАШ НИКАКВО ПРАВО ДА СЕ МИСЛИШ ЗА ТОЛКОВА ВАЖЕН ЧЕ ДА НИ ПИТАШ КАКВОТО И ДА БИЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!! И ЩЕ МИ ОБИЖДА ТОЙ ГОСПОДИН ПРЕМИЕРА??????????!!!!!!!!!!!!!!! ОТКЪДЕ НАКЪДЕ ТИ ЩЕ ОБИЖДАШ ГОСПОДИН ПРЕМИЕРА БЕ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! ТИ ЗА ПО-ВАЖЕН ОТ ПРЕМИЕРА ЛИ СЕ МИСЛИШ БЕ КРАТУНО ПРОСТА?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! КАКВО Е СТАНАЛО ОТ ГОСПОДИН БОРИСОВ, ПЪК КАКВО Е СТАНАЛО ОТ ТЕБЕ??????????????!!!!!!!!!!!! ТИ КАКВО ПОСТИГНА БЕ???????????????!!!!!!!!! ЕДИН УЧИТЕЛ НЕ МОЖЕШ ДА БЪДЕШ, ПРОВАЛИ СЕ КАТО ЕДИН НАЙ-ПРОСТ УЧИТЕЛ ПОРАДИ НЕКАДЪРНОСТТА СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПРАВИЛНО ГОСПОЖА АНАСТАСОВА НАШАТА ЛЮБИМА ДИРЕКТОРКА ТЕ УВОЛНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТАКЪВ ИДИОТ КАТО ТЕБ КОЙТО СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ОБИЖДА ГОСПОДИН ПРЕМИЕРА НЯМА МОРАЛНОТО ПРАВО ДА БЪДЕ УЧИТЕЛ!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАТОВА ТИ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕШ УЧИТЕЛ НЕ САМО В НАШЕТО, НО И В НИКОЕ ДРУГО УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НИКОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАБРАВИ НЯКОГА ДА СИ ПОВЕЧЕ УЧИТЕЛ!!!!!!!!!!!!! НАЙ-МНОГО МИЯЧ И ЧИСТАЧ В ОБЩЕСТВЕНИТЕ НУЖНИЦИ ДА СТАНЕШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))

Анонимен каза...

Ти познаваш ли как действа мафията? Изперчи и се ти сам, та да видим, какво ще направиш. Ще с епребориш ли за дни, години дори? Тя е създавана поне 50 години драги, а ти искаш да се пребори един човек и една нетолкова почтена паритя, която ръководи. Мафията е пуснала пипалата си във всички сфери на живота в държавата, в политическите субекти, в ЕС, в неправителствени организации, в КРИБ, в бълници и в парламента, в съда и прокуратурата, в затворите и в митниците, в университети и в БАН дори. Навсякъде, където и да погледнеш, все има свои хора, които я хрянят. Сега можеш да кълнеш колкото си искаш, но по-доре е вместо да стоиш като кибик, да направиш нещо сястно. Докладвай къде има нередности, посочи имена и дати, места и сбирки нейни, за корупция и за предложения в законопроиектирането. Говори в медиите и казвай наред всичко, кжето знаеш и което ти тежи. Изобличените ще трябва да отговарят и на теб, и пред цялата нация и пред прокуратурата, защото тя трябва да се самосезира непременно, коагот има сигнал.

Janet Yavuzlarova

Ангел Грънчаров каза...

Аз ли да направя това, което вашият приказен бабаит Боко не може ма, другарко??????????? :-) Аз ли да се боря с мафията? А него за какво го избрахме там? Да си отгледа по-голем, по-мощен задник ли? кажи де, за какво го турихте на тоя пост? Да бълва лъжи само ли? Аз значи трябва да свърша неговата работа????????? Ами изберете ме на неговия пост тогава, пък ако тогава нищо не правя (като него), тогава ме упреквайте! А сега мен да вините за това, което вашият оправяч Боко не е направил (а е обещал!), съгласи се, е нередно, нали така, мила другарко поклонничке на госин премиеро Боко! :-)