четвъртък, 18 януари 2018 г.

Предаването "На Агората..." от 11 януари 2018 г., тема: Нужно ли ни е обучение по човечност?Приятно гледане, приятни размисли!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

3 коментара:

Анонимен каза...

"Изкуството да се живее с Ангел Грънчаров" :)))

Ангел Грънчаров каза...

А Вие какво заглавие на новото предаване предлагате? Щом на това предложение се хилите... предложете нещо по-сполучливо и станете кръстница на предаването! :-)

Анонимен каза...

Изкуството да се живее с Ангел Грънчаров го знае само нещастната ви жена.