Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 18 януари 2018 г.

Комунистите се вдъхновяват за нови убийства от паметника, прославящ злодеянията на комунистически убийци и техните руски покровители!



Един комуноид в блога ми заяви (Виж: Паметникът на Съветската армия в София е издигнат като предупреждение и заплаха срещу борците срещу комунизма в България!), че Паметникът на Червената армия го бил вдъхновявал, поради което, видите ли, бил готов да протестира в негова защита; отвърнах му ето какво:

Паметникът ви вдъхновява, другари комуноиди, но за какво по-точно ви вдъхновява? За нови убийства ли?

И за какво по-точно ще протестирате? За запазване на паметника, прославящ ерата на масовите убийства на българи от комунистите ли?

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

Четох новините, шведите яко се упашùли от руско нашествие (да кажа са инвазия, че префърцунените ганьовци са мноyyу модни... Искат да скрият от баба си кво хортуват и тя да ги глеа кат теле, мноо фуклив народ е тва BG)... Аве шведски шматки, за кyго са мислити ба, дъ ни сте бълхàри, а?... Егати и загубеняците... Русия сè едно че нема ледове снегове, та са й притрeбàли теа дебили??... Само давам пример за изкукуригàлиo днешен свeт, отавна скъсàл с разумo... Да ама не, големите страни имат разум, ситуацията никак не е изпусната... Но си имаме клоуни - шведи, бълхàри, африканци, афганистанци, сирийци, Бой Бор, Корна Нин и секакви разни такива... Нещо като комунизъм, простаците са наскачàли и... (прости им Боже) искат нeкой... да ги слуша !?! Демократура, кво да праиш, изтъpпeваме ги нeкак... Последните дни по Bible… У това се удавù и философo АIG - той взе да отговарa на некакви ентелектоалнo малокалибрени прошляци на светлинни години под нивото му - при тва отговорo му не се смила, мое ли една безумна балканска мравка да смели храната на слонa?... Така че АIG, да спреш самоизтезанието си - помагай само на който иска, другите ги прàти да пасат коприва... Оно кат нема ум, ти ли kе му дадеш, викаше баба ми... (Глеам тоа Меркадер - кой е тоа идиот, не беше ли комуноид - е мноо злобен, но не особено умен - типичен кадър който компартията би лапнала... Обича да се подчинява, а ако му дадеш - ще убива бетер Шахо циганина... Може тоа Меркадер да е циганин, те обичат звучни имена, знам един БГ циганин на име Исус... Още не е убил никого, ама е само въпрос на време, мисля си... Исус де, не Меркадер... Ама де да знаеш...)

Анонимен каза...

Напълно си прав тая Меркадер е готова да убива, тя е същата като Шахо Циганина. Нещо повече, тя със собствените си зъби би прегризвала гръкляна на "народните врагове"!