Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 26 януари 2018 г.

Щом медиите налагат цензура, тогава нелъжливите, т.е. десните политици трябва да тръгнат сред хората по места и да започнат да разговарят очи в очи с тях!



"Да, България" също не се обажда за нищо, какво ли чакат не разбирам?!


Yavor Berov: Говорят и се изявяват, но им запушват устата. Днес имаха пресконференция в Пловдив, от 15 журналисти само 2 медии са отразили събитието. (Виж: Пресконференция на ДСБ и Да, България в Пловдив - видеозапис)


Snezhana Dikova: Не е достатъчно това, могат да се правят по-прости неща. Аз съм родом от едно място, което е на 130 км от София, там има два града един до друг с 10 и 15 000 жители и много села наоколо, които са все още оживени, но досега никой не дойде по тези места да събере хората в читалищата - независимо дали предстоят избори или не. Аз съм сигурна, че във всяко населено място има поне по 10-20 човека най-малко, но знам, че са и повече; пък да се съберат и да организират такива срещи, все ще се намерят пари за пътните, храната и нощувките на тези пратеници, които ще имат голямата задача: чрез просвещение на обикновените хора да се проправи път към демократични промени навсякъде и във всичко. Аз съм решила да организирам една такава среща - дори да съм далече от България.

Ангел Грънчаров: Snezhana Dikova, добре го казахте: "... голямата задача: чрез просвещение на обикновените хора да се проправи път към демократични промени навсякъде и във всичко". Този е верният път: истинските политици, т.е. десните политици трябва да тръгнат сред хората по места и не само да разговарят пределно честно с тях (именно да ги просвещават, да им помагат да се овладеят от истината и от съзнанието за собствените си коренни интереси!), но и да заработят за решаването на проблемите им. Само така постепенно ще почнат да печелят влиянието и доверието, което един ден ще ги доведе до властта.

Менте-политиците, лъжливите политици властват благодарение на това, че обслужващите ги лъжливи медии имитират влияние и доверие, т.е. те ги натрапват по лъжлив начин във властта. Да, но истината винаги може да победи лъжата - стига тия, които служат на истината, да почнат да правят нещата по верния, по истинския начин.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: