Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 25 януари 2018 г.

Заради нашествие на нагли и злобни комуноидни тролове, сипещи гнусни простотии, идиотщини и вулгарности, временно въвеждам модериране на коментарите


Да, наложи ми се да въведа тази съвсем временна мярка. Ето какво написах по този повод на мястото, където се коментира, там добавих ето какви думи:

Заради нашествие на нагли и злобни комуноидни тролове, обилно сипещи гнусни простотии, идиотщини и храчки, ВРЕМЕННО се въвежда модериране на всички коментари. Моля за извинение всички вас, които не сте нито тролове, нито комуноиди! Коментарите ви ще се показват след малко забавяне.

Знаете там иначе традиционно си стои ето каква забележка, тя, прочее, си остава в сила:

Безкрайно ми е интересно и приятно да разговарям със самостоятелно мислещи хора, които имат какво да кажат и го казват смело и без увъртания. Ще се радвам да сте един от тях.

ВАЖНО: Коментарите са на публикуващите ги. Авторът на блога не носи отговорност за съдържанието им!


Тази първа нощ след въвеждането на принудителната мярка - все пак доста се бяха разпищолили въпросните изчадия, които заради мръсотията, която предизвикаха, отпъдиха нормалните и сериозните хора! - един нещастен трол пак ме е пооплюл както си може, гнусничко колкото щеш, пък също така се издеватетелства, че съм бил нямал възможност да му отговарям ако не публикувам собствените му повръщни; ето какво отговорих на въпросния нащестник (въпросната нещастница, тия анонимни тролове наистина са от тъй непонятния "трети пол", поради което, както ви е известно, аз съвсем умишлено ги наричам било "другарко", било "другарю", а най-вече "таваришч", руската дума "таваришч" няма род, и за мъже и за жени все се казва "таваришч", тя важи и за "другарки", и за "другари", по тази причина е така удобна за употреба в дадения случаой!); та значи ето какво отговорих на тази нещастна комуноидна твар или гнида - или на този мазен и слузест плужек, като, разбира се, само накрая се обръщам към нещастника, преди това пиша предимно на вас, на човеците:

Анонимният плювалник ми е отговорил (плюейки и изригвайки в простотии, всеки прави каквото може), но няма да му публикувам "коментара" или "отговора" по чисто хигиенични причини: блогът ми не е нужник за мръсотии или плювалник. Който се държи нормално, прилично и човешки (т.е. не се държи като обезумял от злоба и завист тъп и развратен комуноиден трол), разбира се, няма за какво да се притеснява от "цензурата" ми, която, повтарям, е въведена по необходимост, и то по чисто хигиенични причини. Аз изобщо не горя от желание да разговарям с простаци и с интернетни хулигани, не съм толкова наивен да мисля, че има смисъл да се разговаря с такива тъпанари. (Държах идиотщините им до този момент по една-единствена причина: да видят хората колко е "акъла" на моите оплювачи и "опоненти"! Е, видяхме колко им е акъла и какъв им е морала, установи целият свят, че нямат капчица морал, сега ще дадем възможност на комуноидните тролове да си починат малко.


А какво да правим с тъй чистосърдечните изцепки на другарката, която тук нарекохме "Лудата с удивителните"?! И за нея важи това правило: ако не бълва обиди с мръснишки, вулгарен характер, ще й публикувам излиянията - по причина на това, че тя, макар и в крайно неадекватна форма, все пак, така или иначе, участва в "дебата" ни, нали така? Може да има крайно откачени представи за нещата, но си казва откровено това, което й е на сърцето, е, на такива, разбира се, понеже съм демократ и хуманист, ще им давам думата. Само да не употребяват мръсни думи, това ми е изискването. И тъпи обиди да няма в думите им. Обидите ако са що-годе в цивилизована форма, тогава може да минат през "иглените уши" на моята "цензура". Това е. Правилата важат за всички. Като тъпунгерите-тролове се поуспокоят и мирясат, ще махна модерирането. Но ще се опитам с тази принудителна мярка да ги цивилизовам поне малко. Примерно идиотът "Рамон Едикойси" се беше доста разпищолил и разгащил. Нека малко да полиже раните си в уединение, пък може и да поразмисли малко, нема да му навреди.

Тъй, значи, дами и господа, плюнките, гнусотиите и мръсотиите оттук-нататък само аз ще ги чета, само аз ще им се "наслаждавам", знаете, аз съм изследовател на падението на човешката природа, но вас освобождавам от тази неблагодарна работа. Хубав ден ви желая!


Сега разбра ли, анонимна и комуноидна железо-бетонна главо (въпросният трол пък ме е нарекъл "гипсова главо", но гипсът все пак е значително по-крехък от железобетона!), че мога да ти отговарям без да ти публикувам плювните?! :-)

Това написах там. Та значи ще се опитам да възпитам комуноидните тролски плужеци и гниди по единствения начин, от който те разбират, именно чрез принуда - и забрана. Не храня обаче никакви илюзии че може някак да се повлияе на железо-бетонна комуноидна глава; тия глави са напълно неспособни за никаква промяна! 

Бъдете здрави! С Богом! (Изразът "С Богом!", така написан, означава просто "Бъдете с Бога!", той не значи, както обикновено го разбират, като антитеза на "довиждане", не значи, че повече няма да се видим, не, той съвсем не значи това, а значи, както казах, да сте с Бога, да си останете с Бога, само това значи този израз!)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров Преследване на времето: Изкуството на свободата, . изд A & G, 2003 г., разм. 21,5 / 14,5 см, мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр, 8.00 лв... Книгата говори за "нещо", което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда "добре познато", съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се "съобразяваме", но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време? почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга "поглежда" в скритото "зад" мълчанието ни - за времето, живота, свободата.

4 коментара:

Анонимен каза...

AIG, това е правилно... И на Запад имаме тая спирачка, но пpи вас има нещо много гадно - това са хора, поне те се имат за такива, но отвън изглеждат като турски роби, това явление го нема на Запад... Некакви извънземни примитиви, които планетата не познава... Това са бълхарите, те моат да са мноо гадни, това е естественото им състояние... Те не разбират с кокошия си мозък, че Русия ги наблюдава и ще влезе пак да ги ритне по турския предателски задник, ако трябва... Не знам и аз, защо има такива гадни твари, това е само в БГ, нема такива "хора" извън БГ, ок... Не разбирам...

Ангел Грънчаров каза...

Турски или... руски роби са българските комунисти и комуноиди?! А сега де, поставям ти този чудесен въпрос за дебат, какво ще кажеш, бива си го, нали така?! :-) Мен ми се като да чини, че са чисто руски роби българските комунисти и комуноиди, нерде Ямбол, нерде Стамбул да са турски, ама ти кажи какво мислиш, с интерес ще те изслушам и изчета! :-)

Анонимен каза...

Ех, ще ми липсва "Рамон Едикойси", многозначително е да се остави "онзи с удивителните", а Рамон...
Добри Милев

Ангел Грънчаров каза...

Рамон е идиот, който нищо не може да каже, докато другарката с удивителните все пак нещо казва, а също така, макар и в уродлив вид, все пак е, има нещо човешко, в нея все пак има нещо като душа, така да се рече, докато "Рамон" чисти и просто е нещо като робот. Разбира се ако някой от тях проговори като човешко същество, а не като пълен дебил, може е да му пускам коментара. Ето твоя примерно как го пуснах... :-)