Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 9 януари 2018 г.

Парченца живот



Днес на автобусната спирка намерих тази скъсана десетачка. Не мога да проумея по каква причина някой е скъсал банкнотата и е хвърлил парченцата - за мен е необясним факта на тяхното наличие на спирката рано сутринта. Как е възможно да скъсаш немалката банкнота, какви са тия хора, които късат пари?! (То има хора, които за едното нищо убиват други хора; да късат пари е все пак значително по-безобидно занимание...)

Както и да е. Занесох парченцата в Народната банка, там ми удържаха комисиона от 60 стотинки и ми изплатиха 9.40 ст. - една доста добра сума пари за един безработен учител по философия без никакви източници на средства за съществуване. Проработи ми късмета днес, няма що.

За мен това са два-три дена живот, тъй да се рече. Ако това нещо изобщо може да се нарече живот де, но карай.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

10 коментара:

Анонимен каза...

Грехче!

Цветан Ташев

Ангел Грънчаров каза...

Да намери човек скъсана банкнота грях ли е?

Анонимен каза...

Не е грях.

Писах че ми е жал за вас докъде стигнахте, че нямате парички за хляб, това имах предвид с думата "грехче"!

Цветан Ташев

Ангел Грънчаров каза...

Цветан Ташев, "не само с единият хляб живее човекът..." :-)

Анонимен каза...

Да но ако няма хляб как ще се живее?

Цветан Ташев

Ангел Грънчаров каза...

Цветан Ташев, птичките нито сеят, нито жънат, и пак има кой да се грижи за тях, пак не остават гладни...

Анонимен каза...

Да Бог няма да остави никои в библията го пише.

Цветан Ташев

Анонимен каза...

Следващата стъпка, Грънчарич, е да ровите в контейнерите. Прилича ви.

Анонимен каза...

НЕКА ДА РОВИ В КОНТЕЙНЕРИТЕ ЗА БОКЛУК!!!!!!!!!!!!! НЕКА!!!!!!!!!!! ЩОМ СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН НЕКА ДА ПРОПАДНЕ СЪВСЕМ!!!!!!!!!!!!!!! СПРАВЕДЛИВО Е ДА ПРОПАДНЕ ЩОМ СЕ ОПИТА ДА ПОСЕГНЕ НА НАШЕТО ЩАСТИЕ!!!!!!!!!!!!!!!! И В НУЖНИЦИТЕ НЕКА ДА МИЕ ЛАЙНАТА!!!!!!!!!!!!!!! И ТОВА МУ ПРИЛИЧА!!!!!!!!!!!!!!!!!! НИКАКВА МИЛОСТ НЯМАМЕ КЪМ ТОЯ ПОДЪЛ ЗЛОДЕЙ!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Лили Попова, нали вече нямаше да пишеш тук, ма душа? Ти що не слушаш Анассссстассссоссссова, нали изссссъсссска да не пишеш тук, че я излагаш, нея и училището? Щото каквито са защитниците й, такава е и тя, това нещо най- после я е осенило! Напредва, жената, хайде пак, гражданите, идете, тоя път няма да има май " следващия въпрос". Или само ще мълчи Анассссстассссоссссова, или ще внимава какво прави и какво казва. Пък току- виж и родителите се намесили и пъзльовците ученици се надигнали! За учителите не ми се вярва, голям страх ги тресе!