Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 2 януари 2018 г.

Ако имахме ум и сърце трябваше да разтърсим държавата така, както и земетресение не може да я разтърси!



Мафията (комунистите, ченгетата, мутрите, милиционерите) успя да порази и обезоръжи нацията ни в най-главното: съзнанието, духът, даже чувствата й. Пълно е наоколо с безразлични, безчувствени към всичко хора.

Безразлични, безчувствени дори и към собствената си съдба.

Това вече е страшно!

Дано не съм прав, но съм склонен да мисля така в този момент. Давате ли си сметка каква гавра с всички нас е това, че нашата пределно мафиотизирана, корумпирана, с царящо беззаконие и тотален произвол на властниците държава, в която живее най-бедният, унизен, обезправен народ пое председателството на Европейския съюз?!

Почти никой обаче не усеща гаврата!!! Масово се мълчи, а ако имахме ум и сърце трябваше да разтърсим държавата така, както и земетресение не може да я разтърси!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

4 коментара:

Ursus Major каза...

Бай Ангеле, метай се на влака и бягай да протестираш пред НДК-то в София докато председателстваме ЕС. Сега ако не си покажеш тъпунгерщината, кога? Действай, те чужденците те не знаят какъв тъпунгер си, ще ги удивим!
Вземи си и листята от последния протест там за декомунизация и демократизация, организирай една кръгла маса в подлеза на НДК, бързо!

Анонимен каза...

Само активна гражданска позиция ще спаси държавата и ЕС!

Анонимен каза...

Мъдете на коча и те непрекъснато се тресат, ама не падат :)

Ангел Грънчаров каза...

Много изискан стил имате ма, другарко! Не се намери ли някой мъж да се пожертва да Ви утеши сексуално ма, другарко?!