Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 10 януари 2018 г.

Тъпи бюрократични игрички



Администрацията на МС прати мой сигнал за "разследване по компетентност" на МОН, т.е. на органа, от който се жалвам! :-)

Това е древен, изтъркан до невъобразимост бюрократичен "порочен кръг"; интересно е, че държавната ни администрация-бюрокрация очевидно няма никакво въображение...

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

6 коментара:

Анонимен каза...

Стига квича. Свърши некаква полезна работа. Вър на пощата да просиш поне.

Анонимен каза...

Горният коментар е на самата директорка на тета. Това е нейният стил на изразяване. Тя е психично болна от злоба. Тази жена не става за нищо, камо ли пък за директор на училище.

Анонимен каза...

А вторият коментар е на самият Грънчаров. Това е неговият стил на изразяване. Той редовно фърля истеричси слюнки по този начин. Този човек не става за нищо, камо ли за чеп за зеле.

Ангел Грънчаров каза...

Грънчаров винаги пише под своето собствено име, лъжлива другарко. Като страдаш от тъпа параноя по повод на Грънчаров, иди се лекувай.

Анонимен каза...

Не, Грънчаров. Далеч не винаги пишеш под своето име. Много често пишеш постове с главни букви и пълни с удивителни знаци, все едно, че някой те хули. Само че този някой винаги използва собствените ти изразни средства и собствения ти идиотски стил на изразяване. Не мож ни излъга, дрогарьо! :-)

Ангел Грънчаров каза...

ДрОгарко, дрогирана сте от ненавист спрямо мен, поради което сте развила добре изразена параноя. Това, че Вие самата винаги пишете анонимно не значи, че другите хора постъпват също като Вас. Някои от другите хора, за разлика от Вас, представете си, имаме морал. Нито сме мерзавци като Вас, нито сме подлеци, нито сме лъжци, нито сме клеветници като Вас. А тази твоята дрогарка с многото удивителни пише от месеци, да не кажа от години в блога ми. Тя се мъчи да подражава на моя стил. Тя също като теб е мерзавка от класа. Вие затова и толкова се защищавате. Нали сте дрогарки! :-)