Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 10 януари 2018 г.

Драги балъци, вервате ли на пропагандните тези на "правоохранителните органи"?!



Гледахте ли шоуто на зам.-главния прокурор, където той дърдореше врели-некипели, полагайки големи усилия да убеждава журналистите в толкова зле звучащите си теории? Разбирате ли сега в каква държава живеем? :-(

Голяма, страшна излагация! "Повярвайте ни, ние сме напълно убедени, че Р.А. е убиецът" :-) А защо, примерно, като сте знаели, че той е убиецът, не направихте нужното да го хванете, ами се разшумяхте по медиите така, че той да се уплаши и да се самоубие?! Значи искахте да се самоубие, така ли излиза?

Мотивите за убиването на петте от жертвите са напълно неубедителни: като убил Кети и видял, че близките й почнали да я търсят, той се бил, моля ви се, уплашил, че ще обвинят него за убийството й - и по тази причина (за да не го издадат!) отишъл и ги изпозастрелял всичките! И после тръгнал... да крие трупа на Кети - какъв, моля ви се, е смисълът? Убил си пет човека, цяла къща е пълна с трупове, а тръгваш да криеш трупа на шестата жертва! Зле измислена история, изцяло неубедителна.

Самият зам.-главен прокурор Сарафов не вярва в нея и това си личеше. Шоуто беше от типа "Гузен негонен бяга!", какво има да убеждават журналистите, че били "напълно сигурни, че Р.А. е убиецът"?! Та медиите да убедят после нас, балъците.

Самият факт, че се налага така усърдно да пропагандират тезата си на принципа "Ние си верваме, повервайте ни и вие!" показва колко струва тезата им. Не требвало било да се верва на "конспиративните тези", даже жената на зам.-главния прокурор била почитателка на тия тези, ерго, даже и собствената му жена не му вярва.

Някои коментари:

Hristina Kostadinova: То немаше нищо за верване в този блуден сериал!!!

Tatyana Koleva: Тя и другата версия е още по-жалка. Кети работела като чистачка в богаташки домове и той искал от нея ключове за грабеж, а тя му отказала, затова я убил. Че кой им е светил при тези тайнствени разговори по късни доби? Уж никой не знаел, а много знаели.

Ангел Грънчаров: Да, и тази теория е зле съшита с бели конци! Нима за такова нещо убиват човек? Глупости на търкалета!!!

Tatyana Koleva: И въобще как го разбраха? Да не са си писали писма по куриери?

Ангел Грънчаров: Един журналист нали попита в този момент: "А как разбрахте това?", а пък зам.-главния прокурор силно се стресна от въпроса и го подмина! :-)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

Няма коментари: