Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 24 януари 2018 г.

Ще се къпем когато си искаме и никога нема да идем на козметик, ний педали нема да ставаме!



Другари и другарки, коварният враг не спи: първо научиха младите да играят туист (независимо от риска да си изкълчат прешлените или пък някоя става!), после да слушат Бийтълс и Елвис Пресли, научиха постепенно младежите да ходят с дънки, с бради и с дълги коси, а девойките - с къси полички, вярно, народната милиция дълго време се бори с тия извращения, ала не успя да ги предотврати. След това на западняците, на европейците и на американците, изведнъж всичкото това им се видя малко и взеха та... събориха тъй милата на сърцата ни Берлинска стена! Е, ликвидираха проклетите западняци най-драгоценното ни, именно комунизмът, наложиха ни проклетата им демокрация, но не им стигна дори и това!

Сега пък вече искат да ни лишат от последните ни удоволствия, а именно от удоволствието да бием жените и децата си! Дори, представяте ли си, ще почнат нас, мъжете, да ни задължават да почнем да се къпем всеки ден, даже да ходим на... козметик, а като едното нищо в един момент ще ни накарат да си... резнем оная работа - и да минем към третия пол!!!

Не, това тяхното, другари и другарки, повече не може да се търпи! На оружие, братя и сестри, другарки и другари - за да защитим нашите традиционни ценности и начина си на живот!

Ще се къпем когато си искаме и никога нема да идем на козметик, ний педали нема да ставаме, а пък жените и децата си ще бием колкото си искаме - за да ги възпитаме!

Я вижте братята-руснаци какво направиха: със специален закон официално разрешиха на мъжете да бият здравата жените и децата си по един път месечно с възпитателна цел! Ето го нашият вдъхновяващ пример!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

8 коментара:

Анонимен каза...

Който не е педал е червен!!!
Жеко Иванов

Анонимен каза...

Спри да полудяваш, Грънчаров!

Анонимен каза...

Грънчаров може да е всякакъв но поне не е педераст....

Димитрина Г.

Анонимен каза...

Грънчаров може дори и да е луд, но това не значи,че не казва истината.

Янко Петров

Анонимен каза...

Грънчаров е просто личност, изпреварила времето си -
непонятeн за тези, чието развитие отговаря на средните векове,

Ангел Грънчаров каза...

Кажете, другарко, каква е моята сексуална ориентация! :-) Излейте си цялата мъка от душата най-сетне! :-)

Анонимен каза...

Нестандартна. Така поне говорят злите езици (които вие много обичате да цитирате) :)

Ангел Грънчаров каза...

Какво значи "нестандартна" сексуална ориентация, другарко? :-) Пояснете, щото се изразявате крайно неопределено. Вие самата личен опит ли имате с мен, та "така добре" знаете сексуалната ми ориентация? :-)