Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 24 януари 2018 г.

Малък, но любопитен експеримент



Това е мой афоризъм за участие в ИГРАТА С ЦИТАТИ на Кинофестивала (НЕ)ВЪЗМОЖНОТО ОБРАЗОВАНИЕ. Всички участват с чужди мисли (цитати от велики умове на човечеството!), моя милост дръзна да участва със своя мисъл - което мигновено беше оценено от администраторите на страницата като "спам". Много ми е интересно дали все пак ще приемат предложението ми за участие в играта. По моя си обичай си устроих малък експеримент... (Моето предложение вече е качено и участва в играта. Експериментът ми е успешен и позитивен! :-)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

6 коментара:

Анонимен каза...

Грънчаров пуска цитат от самия себе си. Коментарът е излишен.

Ангел Грънчаров каза...

И какво лошо има в това човек да изкаже своя мисъл, другарко? :-) Само чужди мисли ли е пристойно да се повтарят? :-)

Анонимен каза...

Турил своя снимка, на която гледа сериозно (макар и тъповато), и изтипосал своя "мисъл", сякаш в кратуната му има някакви мисли. Класика, майна!

Анонимен каза...

Или патетичната теза как бълхàрите се освободили от гръцката патриаршия и проповядвали на свой роден език... Кой роден, теа мърморения на църковнославянски които никой бълхарин от наше време не разбира, това ли е роден език?? Отделно, че и теа отци са толко глупави, че въобще не проповядват, те са като картечницата патриарх Максим - той само повтаря като малоумен, благодат над всички бълхари, но той въобще не проповядва, нито дума за Бог и процедурата му да се спасиш... Това му е тайното място в рая на това бърливо троянско селянче, това не се проповядва, ок... Вуте крие като завистлив селянин, такава маймуна проповядва ли Благата вест, а?... Това са и до днес BG светите отци в църквата, нещо като духовна смет бих казал и повторил... Наблюдавам постния бълхàрски духовен живот вече 30 години и единствения, който каза, че не се проповядва на разбираем език е... Йоско Сърчаджиев. Нима всички 7 милиона бълхари са такива тъпаци да не го видят това, явно са... От 7 милиона нема и двама умни, тоя народ е наистина смахньосан идиот, това не са хора, те немат ум за две стинки, а искат в Европа, много знаят те кво е Европа, теа дуварни турски плъхове...============== В АIG нeмало мисли, а у ваште преазни пубертетски кратуни кво има, освен мухъл?...

Ангел Грънчаров каза...

Турил своя снимка, на която гледа сериозно (макар и тъповато), и изтипосал своя "мисъл", сякаш в кратуната му има някакви мисли. Класика, майна!

А вие, другарко, имате ли свои мисли? Я кажете поне една? :-) Между другото се държите като улична хулиганка, искате ли никога повече да не можете да кажете нещо в този блог? Той не е за простаци, нито за хулиганки като вас....

Ангел Грънчаров каза...

Анонимният плювалник ми е отговорил (плюейки и изригвайки в простотии, всеки прави каквото може), но няма да му публикувам "коментара" или "отговора" по чисто хигиенични причини: блогът ми не е нужник за мръсотии или плювалник. Който се държи нормално, прилично и човешки (т.е. не се държи като обезумял от злоба тъп трол), разбира се, няма за какво да се притеснява от "цензурата" ми, която, повтарям, е въведена по необходимост, и то по чисто хигиенични причини. Аз изобщо не горя от желание да разговарям с простаци и с интернетни хулигани, не съм толкова наивен да мисля, че има смисъл да се разговаря с такива тъпанари. (Държах идиотщините им до този момент по една-единствена причина: да видят хората колко е "акъла" на моите оплювачи и "опоненти"! Е, видяхме колко им е акъла и какъв им е морала, установи целият свят, че нямат капчица морал, сега ще дадем възможност на комуноидните тролове да си починат малко.

А какво да правим с тъй чистосърдечните изцепки на другарката, която тук нарекохме "Лудата с удивителните"?! И за нея важи това правило: ако не бълва обиди с мръснишки, вулгарен характер, ще й публикувам излиянията - по причина на това, че тя, макар и в крайно неадекватна форма, все пак, така или иначе, участва в "дебата" ни, нали така? Може да има крайно откачени представи за нещата, но си казва откровено това, което й е на сърцето, е, на такива, разбира се, понеже съм демократ и хуманист, ще им давам думата. Само да не употребяват мръсни думи, това ми е изискването. И тъпи обиди да няма в думите им. Обидите ако са що-годе в цивилизована форма, тогава може да минат през "иглените уши" на моята "цензура". Това е. Правилата важат за всички. Като тъпунгените-тролове се поуспокоят и мирясат, ще махна модерирането. Но ще се опитам с тази принудителна мярка да ги цивилизовам поне малко. Примерно идиотът "Рамон Едикойси" се беше доста разпищолил. Нека малко да полиже раните си в уединение, пък може и да поразмисли малко, нема да му навреди.

Тъй, значи, дами и господа, плюнките, гнусотиите и мръсотиите оттук-нататък само аз ще ги чета, само аз ще им се "наслаждавам", знаете, аз съм изследовател на падението на човешката природа, но вас освобождавам от тази неблагодарна работа. Хубав ден ви желая!

Сега разбра ли, анонимна и комуноидна железо-бетонна главо (въпросният трол пък ме е нарекъл "гипсова главо", но гипсът все пак е значително по-крехък от железобетона!), че мога да ти отговарям без да ти публикувам плювните?! :-)