Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 26 февруари 2018 г.

Национален позор: продажен рубладжия-министър принуди Българската армия да отдаде почит на окупаторската Червена армия!




На 23 февруари в Русия се чества т.нар. Ден на защитника на Отечеството. На тази дата през 1918 г. се смята, че е създадена Червената армия и дълги години по време на комунизма празникът носи именно това име – Денят на Червената армия.

Днес по случай 100-годишнината от създаването на армията по нареждане на вицепремиера, министър на отбраната и бивш агент на Държавна сигурност Красимир Карачанов тя бе удостоена със салюти от военните ни.

Случаят освен безпрецедентен е и може би най-грубото посегателство върху българската държавност и суверенитет. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

3 коментара:

Анонимен каза...

МИНИСТЪР КАРАКАЧАНОВ Е ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ ЗАЩОТО ОБИЧА НАШАТА ДВОЙНА ОСВОБОДИТЕЛКА РУСИЯ, КОЯТО СЕГА ЩЕ НИ ОСВОБОДИ И ОТ ЕВРОПЕЙСКО РОБСТВО, А ГРАНЧАРОВ И НЕГОВИТЕ ГОСПОДАРИ СА БЪЛГАРОМРАЗЦИ И ОТЦЕПРОДАВНИЦИ, КОИТО СЛУЖАТ НА ЗАПАДНИТЕ ИМПЕРИАЛИСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ГРАНЧАРОВ ПОНЕЖЕ ТОЛКОВА ЗЛОБНО МРАЗИ БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ НЯМА МЯСТО КАТО УЧИТЕЛ В БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ОСВЕН ТОВА БЕШЕ ДОКАЗАНО, ЧЕ Е ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК ТАКА ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ ПОВЕЧЕ НИТО В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ, НИТО В ОБРАЗОВАНИЕТО ИЗОБЩО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ursus Major каза...

Бай Ангеле, абе тая с удивителните куршум не я лови, сабя я не сече, модерация я не фаща.

Ангел Грънчаров каза...

Стрино Рамон Меркадер, ами въпросната другарка се изразява културно, не употребява като разгонена кучка просташки и цинични изрази (както правиш ти) и ето, по тази причина участва в крайно уродливия (засега) "дебат", с извинение, докато тролки кат теб по необходимост ги трием, щото само цапат пространството с психиатричните си бълвочи. Вземи пример от нея, нали ти била учителка?