Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 23 февруари 2018 г.

Малодушникът, търпящ тиранията на самозабравилите се комунисти, човешко същество по моето разбиране не може да бъде!



Те никога не познаха наказание за своите престъпления, а заслужаваха и “Народен съд”

Аритметиката е проста: комунистите имат 80 депутати в НС. Българите избраха за президент дървения фатмак с мъчителния и оскъден български и вероятно още по-дървен английски. Натовски генерал! С генерал Деси до него. Двамата генерали в мерцедес, охранявани от НСО тоест УБО. Преди него в продължение на 10 години българите избираха Гоце от Сирищник за президент. Той обаче “налегаше” на руския повече. Жаблянов обаче се възбуди от тези “победи”, Кутев също, а Корнелия изпадна в постоянна еротично-политическа възбуда - защото за нея Лъжата е афродизиак.

Клюноподобният Добрев, хлевоустият Паргов, младият Хрушчов - Александър Симов, непоправимият диалектофон и софийски градоуправник Бойчев, внукът на генерал Кацамунски от ДС, който закъснявал за пресконференция, щото бил измъчвал “едни дядовци в Белене”, самият син на началник лагера в Белене Тома Томов - депутат от НС, стратег и мислител на световната политика от школата на Иван Славков, Боруджиева -дъщеря на посочения за убиец и Черен ангел, която не престава да каканиже всяка сутрин по телевизора “политология” на “лявото”, цялата паплач от комунистически орки няма никога да се сепнат и да се засрамят от своите и на своите родители престъпления. За да имаш срам, трябва да имаш съвест. При орките и двете отсъстват по условие. Те никога не познаха наказание за своите престъпления.

А очакваха и заслужаваха “Народен Съд” много повече от онези набедени за “фашисти”, каквито не е имало в България. Дори онова, минималното, което му се случи на Чаушеску, с килнатата му астраганена шапка, в прахта на разстрела, не им се случи, размина им се. Нито им се случи да висят с главата надолу по телефонните стълбове в Будапеща. Както при народното антикомунистическо въстание през 1956. Не им се случи през 1990 нито пък през 1997. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

(Не)кратък мой коментар: Само една грешчица има д-р Канов: комунистите в Народното събрание не са 80, а са много повече. Като притурим към 80-те депутата на БСП комунистите (ченгетата, милиционерите, мутрите и прочие комуноиди) от другите парламентарни партии, именно от ГЕРБ, от "патреотите", от марешковците, то тогава излиза, че комунистите в нынешния Парламент на България са не просто абсолютно мнозинство, те са толкова, че то други в него май не останаха, а?! Какво ще кажете, прав ли съм - или нещичко пак греша?

Кой, Сидеров ли е "антикомунистът" в туй Народно събрание? Или милиционер Цецо Цв., простете, е "антикомунистът"?! Гърневски ли? (Дето е писал стихове в прослава на комунистите и на Георгий Михайлович Димитров!) Хайде, моля ви се, нека да не се правим на идиоти! Тази ми е само забележката към написаното от г-н Канов.


Иначе с останалото съм съгласен. А дали с децата и с внуците на комунистите, дето са тормозели и избивали българския народ в периода 1944-2989 г., трябваше да постъпим така, както техните бащи и дядовци са постъпвали с нас, това вече е сериозен проблем за осмисляне и обсъждане: щото ако бяхме направили досущ същото като тях, тогава щяхме да станем тъкмо като тях, а това е вече страшно! (Не може да си демократ и антикомунист ако мислиш и действаш досущ като комунистите, няма как да стане този номер: комунистите се най-големите, най-лютите врагове на демокрацията и свободата!)

Да, съгласен съм, съд над виновниците за продължилата толкова много време комунистическа тирания у нас трябваше да има, но не "народен", а истински, разумен, справедлив. Да, но как това да можеше да го направим този истински и правдив съд като и съдиите у нас са били в тия години (и до ден днешен) предимно комунисти (и слуги на комунистите и на ченгетата)?! Кажете ми: има ли някоя сфера от живота на България, в която комунистите и ченгетата да не доминират - и да не държат под своя абсолютен контрол всичко? Как тогава да декомунизираме (а това значи: да декомунизираме: декомунизация не е нищо друго освен истинска, практическа, реална демократизация!) сфери, в които комунистите (ченгетата и комуноидите) доминират, в които те имат пълен властови монопол? Пълна невъзможност е това! В чудеса, простете, аз не вярвам!

Ето, даже най-решаващата сфера на живота ни, именно образователната - сиреч тази, която подготвя човешкия елемент на живота - у нас до този момент е изцяло социалисто-комунистическа, в нея комунизмът си остана непокътнат! В нея до ден днешен държавата, сиреч несменяемо властващите държавни чиновници, иначе казано, комунистите, ченгетата и техните верни слуги, държат цялата власт, те колят, бесят, тормозят децата и внуците ви, самата насилническа, иначе казано тиранична държавна система в образованието ни е командно-административна, тя по тази причина е терористична, другояче казано е комунистическа в сърцевината си, тя е система на несвободата на всички - на учители, на ученици, на родители, на гражданите като цяло дори!

И ето, стигнали сме дотам, че в 2017-2018 г. човек като мен, човек с непоколебими демократични и свободолюбиви ценности, манталитет и поведение съвсем официално беше обявен от властващите в образованието ни комунисти за... "народен враг", аз бях официално провъзгласен за нещо като дисидент спрямо официалната бюрократична (не)образователна и (не)възпитателна система! И в израз на това на два пъти (!!!) по най-грозен начин бях опраскан, бях уволнен! Аз, учителят по философия и гражданско образование с 34 години стаж (!!!) дори имах честта вилнеещи комунисти да ме провъзгласят за "пълен некадърник" (знаете как комунистите обичат да лъжат, ех, как сладко комунистите умеят да лъжат и да клеветят!), били, видите ли, ми "изцяло липсвали качествата да бъда учител" и прочие - и на това "основание" ме опраскаха двукратно, съдът ме върна на работа, те пак ме опраскаха: даже и съдът не важи изобщо за тях, за комунистите даже и законът не важи, каквото поиска комунистът, това е неговият "закон"! Виждате ли докъде сме докарали "образованието" на човешкия елемент в тъй приказната страна МУТРОЛАНДИЯ - или АБСУРДИСТАН, или БАНДИТОСТАН, или КОМУНИСТОЛАНДИЯ - както предпочитате, изборът на точно и верни, съвременни имена и прозвища на свидното ни отечество е тъй богат!

Ето ви малък (при това съвсем личен и в този смисъл изстрадан!) пример, че комунистите и в днешно време си правят каквото искат. (Комунистите освен свободата най-много мразят и личността, личното, личностното: комунистите мразят свободата и личността така, както бикът мрази тъй любимия на комунистите кърваво-червен цвят!) На тях сега даже не им е нужно да ме тикат в лагер в Белене та там да ме хвърлят да ме ядат прасета - щото е много по-лесно да ме съсипят и да ме убият чрез цяла една система от унижения, от гаври, от обиди, която - в нашето тъй "демократично" и "европейско", простете, време! - комунистите прилагат срещу всеки, който не е като тях, който има дързостта да е демократ, т.е. да не е комунист, да не говорим пък за това (като мен) да си е позволил дързостта да е дори антикомунист!

Да, по чисто политически причини вилнеещи комунисти и ченгета, властващи в прогизналото от комунизъм (не)образование на България в наши дни (!!!) ме подлагат на чисто политически по характера си репресии, а пък народът (и също така дори не само подконтролните на комунистите и ченгетата медии, но дори и тия, които имат претенции, че били срещу тях!) стои и гледа сеир - и нищичко не прави за да озапти своите мъчители, именно тая комунистическо-ченгесарска напаст, която ни направи най-бедната, най-корумпираната, най-престъпната, най-мутренската страна в Европейския съюз! Т.е. ни направи страна, в която дори самият премиер е чисто комунистическа мутра (досущ приличаща на непрежалимия им Тодор Живков!), а пък всички му се радват и наслаждават!

Виждате ли докъде сме я докарали?! Но за това са виновни не този милион комунисти, да, комунистите друго не могат освен да безчинстват, те винаги правят само това, което могат! А виновни за всичко сте вие, останалите 7 милиона, дето гледате безучастно безчинствата им и продължавате да търпите и да мълчите!


Ето тази е горчивата, изстрадана моя констатация: ЗА ВСИЧКО СТЕ ВИНОВНИ ВИЕ, ДРАГИ МИ БЪЛГАРСКИ ТЪРПЕЛИВЦИ! Чувате ли ме: не самите комунисти за всичко са ви виновни, виновни за всичко сте именно вие, дето така безучастно ги гледате как безчинстват, как вилнеят, да де, уж мърморите под нос, но продължавате да търпите, нали така правите?! Щото властта прави тъкмо това, което гражданите й позволяват: вие, драги ми мърморковци, не сте никакви граждани - щом позволявате на властващите разпищолили се до крайна степен комунисти да правят каквото им скимне! Вие за всичко сте виновни - щом нищо реално не правите за да спрете комунистите! И щом сте такива, щом така се държите, вие не сте никакви граждани и българи, вие сте чисто и просто само презрени малодушници, треперковци и слабаци! На които, видите ли, винаги някой друг им бил виновен за всичко - дори и за това, че са оцапали... собствените си гащи!

Мразете ме колкото искате: казах ви каквото трябваше. Не помагат успокоителните оправдания, че комунистите били виновни за всичко: така мислят робуващите на комунистите техни безволни и малодушни жертви! Свободните, разбиращите що е свобода личности обаче мислят иначе, а именно: че виновни сме всички ние, които не направихме нужното да поставим комунистите на мястото им! Всеки от нас е виновен за това, което се случва до ден днешен на България, която оставихме на комунистите - сякаш е нещо като тяхна бащиния!

Това исках да ви кажа! Докато на дело не успеем да изчистим този срам, до този момент аз не ви признавам не само за граждани, не само за българи! Не ви признавам дори и за личности, даже и за човешки същества не ви признавам точно по тази причина! Щото да си човек, за ваше сведение ще го кажа, означава да си свободен! Малодушникът, дето търпи тиранията на самозабравилите се комунисти, той човешко същество по моето разбиране не може да бъде. Той е слабак, той е тъп тарикат, той е мижитурка, той е нещо като вол, той е нещо като говедо, той е нещо като овца, но той, простете, за човек няма как да бъде признат!

И това исках да ви кажа, бидейки официално признат за "напълно неспособен да бъде учител" философ. Проклинайте ме колкото си искате - щото вероятно ви сипах сол в раната, така ли? Нищо, за ваше добро е. За да излекувате някой ден съвсем небезобидната си рана, която вещае смърт и гибел на целия организъм - именно на нашата България! Бъдете здрави!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

7 коментара:

Анонимен каза...

ТОЯ НЕЩАСТНИК ГРАНЧАРОВ ПРОДЪЛЖАВА НАЙ-НАГЛО ДА ОБИЖДА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СЕГА ОБЯВИ ЦЕЛИЯ НАРОД НЕ САМО ЗА КОМУНИСТИ, НО И ЗА НЕЧОВЕЦИ, САМО СЕБЕ СИ ОПРЕДЕЛЯ КАТО НЕКОМУНИСТ И КАТО ЧОВЕК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОВА ПОКАЗВА ЧЕ Е НАПЪЛНО ЛУД, КОЙТО ЗАСЛУЖАВА ВРЪЗВАНЕ В ЛУДНИЦАТА!!!!!!!!!!!!! СЕГА СЪЗНАВАТЕ ЛИ КОЛКО МЪДРО ПОСТЪПИ ТЪЙ УМНАТА ДИРЕКТОРКА НА ТЕТ ЛЕНИН ЧЕ УВОЛНИ ТОЯ ЗЛОДЕЙ ОТ УЧИТЕЛСКОТО МЯСТО, В КОЕТО ТОЙ СЕ БЕШЕ СПОТАИЛ КАТО ОТРОВНА ЗМИЯ ЦЕЛИ 30 ГОДИНИ?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! КАКВО ЩАСТИЕ МЕ ОБЗЕМА КАТО ЗНАМ, ЧЕ ТАКЪВ ВРАГ НА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО КАТО ГРАНЧАРОВ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ УЧИТЕЛ НЕ САМО В НАШЕТО, НО И В НИТО ЕДНО ДРУГО УЧИЛИЩЕ В СТРАНАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ХОРА, НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ ПО ЛЪЖИТЕ НА ТОЯ ПСИХИЧНО ЛУД ЧОВЕК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ Е ИСТИНА ЧЕ ТОЙ СЕ БОРИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОЙ Е ЗАВЪРШИЛ КОМУНИСТИЧЕСКА ФИЛОСОФИЯ В ЛЕНИНГРАД В КОМУНИСТИЧЕСКИ СССР ПО НАЙ-КОМУНИСТИЧЕСКОТО ВРЕМЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОЙ Е ИСТИНСКИ БОЛШЕВИК!!!!!!!!!!!!!!!!!! НИЕ КОИТО СМЕ ПРОТИВ НЕГО СМЕ ИСТИНСКИТЕ ДЕМОКРАТИ И АНТИКОМУНИСТИ, А ТОЙ Е КОМУНИСТИЧЕСКИ БОЛШИВИК!!!!!!!!!!!! ПРОКЛЕТ ДА Е!!!!!!!!!!!!! ХОРА, БДЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!! ВРАГЪТ НЕ СПИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НИКАКЪВ КОМПРОМИС, НИКАКВО СНИЗХОЖДЕНИЕ НЕ БИВА ДА ПРОЯВАВАМЕ СРЕЩУ ТАКИВА ЗАКЛЕТИ ВРАГОВЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА И АНТИКОМУНИЗМА КАТО ТОЯ ДЪРТ БОЛШЕВИК ГРАНЧАРОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Понеже тоталитарното общество ни изравни (уж), всички ние отвикнахме да мислим че сме различни... На Запад това е едно приятно чувство, че никой не ти се меси защото знае точно това - че сме различни и неговата забележка ще е най-малкото неуместна...

А помниш ли през BG комунизма как всеки скачаше да учи другите, например шофьорите: Селянииииин... Жените: Простаааак... Еснаааф... Вещоман - егати и смешната дума, че Запада стимулира като луд точно това - вещоманията, защото води до стокооборот и задвижва икономиката... В каква психиатрия сме расли, описана от Джордж Оруел в “1984”, която на времето (1984r.) четяха по BBC без заглушаване, а аз си казвах: Бе ей, аз го живея това всеки ден, а вие ми го четете, четете си го на ваште хора да видят в какво сме поставени...

В този дух, предвид разнообразието на Запад, несмущавано никога от комунизъм (най-приятната част от Запада !), винаги ще се намери индивид, от каквато си искаш порода… BG сега се учи, а главно имитира - известно е, че имитацията не е учебен процес, пак поради досадното също обстоятелство - че сме различни...

И понеже Запада има всякакви твари, а не ти както си мислиш че цари повсеместно щастие, ето ти известната от години история на /Andy = Andrew Renouf/ Анди (Андрю) Реноуф - Ей Богу, не знам как се чете, щото е френско...

Той е канадец, тих човек с уважение на другите и закона (както теб), но в един момент му запорират парите за издръжка, работодателя не иска да му плаща кеш, а само direct debit/deposit = това е превод по банковата ти сметка...

В един момент се оказва, че той работи, но не получава и долар...

В резултат на това пали колата, пуска ауспуха да духа вътре, нагълтва се сънотворни и се самоубива...

Тука можеш философски да се размислиш защо този ах такъв готин Запад уби Андрю...

Ако не можеш да преведеш с Google Translate, накарай сина ти...

http://www.mep-project.com/2013/12/03/the-suicide-letter-of-andy-renouf/

Накрая казва: Бих предпочел да умра с повече достойнство...

Писмото много прилича на всичките ти писания и твойте мъки да получиш обезщетение - все едно ти си го писал...

A. от Австралия

Анонимен каза...

P.S. Оная публикация за BG-робите in UK е глупава - те наистина са роби в скъпата Англия, тия работници окаляни в полето, но разбери - на Запад (от Люксембург до Калифорния) с 30 000 лв. годишно си както ти там в Бълхария - ядеш, спиш, роб...

Смех ме тресе от вчера, щели да дадат in BG на млади хора ... ЕДНО(?)годишна стипендия 6000 !?! Те подиграват ли се с тях? На Запад образованието на дъщеря ми в университет за 4 години е точно 100 000 австралийски долара = абсолютния минимум, едва го платихме с жена ми...! В Америка/UK престижен университет ще е двойно и тройно... Колко бълхàри могат да си позволят това? Че ваште богаташи са такива диваци, че децата им никога няма и да завършат нищо такова, те дебелеят и "менажират", както дебелото потомство на Шарлопов... Той беше интелигентен, ама те??

Колко са ми мили комунистите навремето in BG как искаха да се наядат - пичове, това не е хубавo, за 2 години сте 150 кг, после болести и ранна смърт... Но комунис разбира ли да му обясняваш, он смета че свето почва с него & зачатъчната му ентелегентност, довела до смъртта на 50 милиона - смята се, че толкова са жертвите на експеримента комунизъм...

На Запад само 15% не са роби, но както казах, много богати са толкова тъпи, че пак са роби - дадох ти пример с роб Майкъл Джексън и роб певецо Prince... Ма то да са само те, има и тълпи други...

A. от Австралия

Анонимен каза...

Цитираш ми свое "ръководство" = турска поговорка, Кажи му аго да му е драго...

Отказваш да четеш Мак Гахан...

После викаш, че институциите и властниците имат за свое разбиране да вредят на другите...

ПИТАМ ТОГАВА:

НИМА НЕ ВИЖДАШ, ЧЕ ТОВА Е СПЕЦИФИЧНА ИЗОСТАНАЛА ОТ ВРЕМЕТО СИ ТУРСКА ЖЕСТОКОСТ (КАКВО ДРУГО СА ИМАЛИ ТОГАВА) КОЯТО РАЯТА Е ВСМУКАЛА И СЕГА УПРАЖНЯВА ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ...

Оттам и завистта и омразата - това е една съвсем нормална реакция на рая, кòлена и бесена за кво ли не...

Добре де, ама сега 1878 ли сме? Ако прочетеш Гахан ЩЕ РАЗПОЗНАЕШ сегашната съдебна система в BG... Как на един българин не му хрумна да види това, ей, наистина сте нискостеблен и тъп народ...

Западните народи, французи и италианци, които въобще не познавам, но виждам как се подкрепят, а не се нахвърлят един върху друг като врагове, както вие правите...

ЕТО ТИ ИДЕЯ: Прочети Мак Гахан и подеми идеята защо BG съдебната система е каквото е... И защо отдалечената в мъглите Северна Европа постоянно повтаря клишета като корумпирана, непоправима, ненадеждна и какво ли не, но нема ум за две стинки да обясни защо е така - щото не е имала турско робство и щото още нема съвременен западен Гахан да им обясни... Нема и да има - имаме си селяндур Карбовски и бърдоква Бой Бор...

Подхвани Гахана и квото казва за съдебната система и им натрий носа, сам ще се ориентираш много бързо кво и как - просто не си го чел...

Отделно и че Райна княгина е изнасилена от десетина турци, но как се крие това, ако беше западна държава щеше да се знае... Черешовотопчовците много умеят да се снишават, че сабя не сечала празни глави, викат...

----------------------

После ще черпиш, очаквам 10 000 долàра (така им викаше ЗаКаПеЧеТо в армията, тая дума сегашните дебелократунести млади чикиджии така и няма да разберат)... Те си имат Криско, не го идентифицирам тоя мутант, само помня името...

Ти не си бил в BG армията, ама какъв Хашек щеше да си, ако беше видял кво е там... Разправяй ми после за Русия, пак мравката ще напада слона...

А. от Австралия

Ангел Грънчаров каза...

Бил съм в армията. Във войската. В едно поделение на един баир над Самоков. (Имам книга по тия истории.Не си ли я прелиствал?) Две години. В социалистическата ни казарма съм бил. Оная де, не другата, щото тогава цялата държава беше казарма. А теорията ти, че на Запад хората биле роби не издържа по един пункт. Не може робите да са са различни, т.е. да са личности и индивидуалности. Това първо. Второ, не може да си богат пък да си роб. Разбери, роб е този, който нема нищо. Робът даже себе си не притежава, панимаеш? Роб е оня, който не разполага със себе си, с него разполага някой друг. Те това е роб. Уж е човек, пък със себе си не разполага, а друг човек го владее. По тази дефиниция у нас е пълно с роби. На Запад може и да има роби, но са нищожно количество. Който е индивид със свое съзнание, собственост и пари (парите дават независимост), не е вече роб. Робът нема нищо. Даже и акъл нема. Темата е голяма и хубава. Но съм много изморен, пък стана късничко, аз си лягам с кокошките, щото ставам рано... Лека нощ! (При теб сигур е утро, не знам...)

С поздрав от сърце: Ангел Грънчаров

Ангел Грънчаров каза...

Между другото решил съм да провеждам уроци по свобода, щото, оказва се, у нас почти никой не знае що е свобода. Само да намеря време и настроение. Написах много книги за свободата, всичките ми книги са все за свободата, но понеже никой у нас не чете книги вече, ще се наложи да правя уроци по свобода. Прочее, аз досега нещо друго правил ли съм изобщо? Но пак ще ги правя...

Анонимен каза...

Грънчаров какво стана, ще ти публикуват ли "статията" във Фейктор.бг? :)))) Май няма, а? :)))) Ето колко са демократи тия поборници на истината, на които се подмаза така грозно.....