Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 8 март 2018 г.

Мое писмо-запитване до НЕЛК-София



До НЕЛК
София

ЗАПИТВАНЕ

От Ангел Иванов Грънчаров, от Пловдив, ЕГН: 590328..., тел. 0878269488

Здравейте,

От Пловдив съм. Поради това, че съм обжалвал решение на ТЕЛК в момента досието (документите) ми са в НЕЛК. Понеже водя съдебно дело (учител по философия съм, уволнен бях несправедливо) от Окръжен съд в Пловдив ми искат удостоверение за това кога (на коя дата) ми е доставено предишното решение на НЕЛК (ЕР № 0648 от 102/04.10.17).

Заседанието на съда, на което трябва да представя въпросното удостоверение от НЕЛК, е на 14 март, т.е. срокът е твърде малък.

Та в тази връзка ви питам: има ли възможност да бъде направена проверка в досието ми и въпросният документ да ми бъде изготвен и изпратен (било по имейл, за предпочитане, било по пощата, но тогава ще бъде много бавно, за жалост) или трябва непременно да дойда на място, в сградата на НЕЛК – за да получа този документ лично?

Опасявам се, че има възможност ако дойда в НЕЛК тази справка-удостоверение да не може да ми бъде изготвена същия ден и да ми се наложи да пътувам още веднъж до София. Затова питам.

Ще ви бъда благодарен ако ми отговорите.

Много Ви моля да ми изпратите входящия номер на това мое запитване след като го заведете по надлежния ред!

8 март 2018 г.
Пловдив

С уважение: (подпис)

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

1 коментар:

Анонимен каза...

Тази директорка на тет ленин как е възможно толкова време да не може да осъзнае какви глупости е направила и колко много се е изложила? Да уволниш два пъти известен и способен учител като Грънчаров като го обявиш за "некадърник" е пълна идиотщина, но е интересно че никой нито от началниците и нито от подчинените и не и казва какво си е позволила да направи. Или са и казали но та не слуша. И продължава да се излага по съдилищата където губи всички дела. Не искам да я обиждам, но човек трябва да е пълен олигофрен при това положение да си мисли че може да накара съдът да подкрепи каприза и. Тя ще загуби и това дело ако не намери начин да повлияе на съда. И ще се опозори напълно, след което като Грънчаров пък се върне в училището на нея ще и се наложи сама да си тръгне опозорена и освиркана от тия, които сега я хвалят и и се подмазват. Адвокатът и поне трябва да е разумен и да я убеди да се откаже от глупостите, които продължава да прави. Но дори и той явно и желае злото като я оставя да си чупи главата. Целият колектив на тета гледа с удоволствие как толкова лицемерната директорка пропада.