Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 5 април 2018 г.

Предаването "Изкуството да се живее" от 30 март 2018 г.



Приятно гледане, приятни размисли!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

12 коментара:

Анонимен каза...

Айде пак по домашно облекло. Толкоз ли нямате едни прилични дрехи, джанъм?

Анонимен каза...

Поздравления, г-н Грънчаров! С голям интерес ви гледам всяка седмица. Това предаване е още по-добро от предишното - обаждат се още по-големи изкукуфендели, луди и душевно болни типове. Винаги се смея с глас. Моля, продължавайте!

Анонимен каза...

А на самата себе си, другарко, защо не се посмеете поне малко? :))))

Анонимен каза...

Най-после едно сериозно и същевременно гледаемо предаване. Очаквам с голям интерес всяка седмица предаването, даващо поводи за много сериозен размисъл, предимно на тема смисълът на живота и суицидните помисли,които провокира...

Анонимен каза...

Искате да кажете, че това предаване настройва, подстрекава зрителите към... самоубийство? Правилно ли ви разбрах? Не можахте ли, водена от злобата си, да измислите нещо още по-тъпо?

Анонимен каза...

На себе си също се смея. Което не ми пречи да се смея и на лудите, които се обаждат в предаването. Извънредно развлекателно предаване, Грънчаров! :-)

Анонимен каза...

"... даващо поводи за много сериозен размисъл, предимно на тема смисълът на живота и суицидните помисли,които провокира..." - предполагам авторът е имал предвид естетическото внушение на предаването като визия, лексика, режисура, оставящи впечатление за крайно аматьорски и недодялан медиен продукт, провокиращ поради тези си качества суицидни помисли в зрителите с някакво дори елементарно естетическо усещане...
Kamen Petroff

Анонимен каза...

Ах, колко трогателно, значи по чисто естетически подбуди някои комуноиди са готови даже да се самоубият... откога вие, комуноидите, сте станали толкова естетични? Апропо, гледайте тогава други, съвсем естетични телевизии, чиято жълта естетика явно съвсем задоволява вашия тъй изтънчен вкус. :)))))

Анонимен каза...

Представите за естетично на комуноидите са така извратени, че с право можем да кажем, че разбират от телевизионна естетика толкова колкото магаретата разбират от военна музика. Затова г-н Грънчаров може да смята, че фактически е получил един много хубав комплимент.

Анонимен каза...

"...значи по чисто естетически подбуди някои комуноиди са готови даже да се самоубият..." - интересно това да се докарат комуноидите до суицидни помисли съзнателно търсен страничен ефект ли е, или е вътрешно съдържащ се в естетическия творческия замисъл резултат?

Анонимен каза...

Съвсем съзнателно, възползвайки се от естетизма на комуноидите, се опитваме да изтребим комуноидната напаст по най-лесния за нас начин.

Анонимен каза...

Да, лесно, просто и ефективно... А останалата част от зрителската аудитория получава предназначеното и за нея естетическо съ/преживяване... Напълно справедливо.