Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 25 април 2018 г.

Руснаците ще правят нова "българска" партия: на (п)резидента си Радев!



Важно, да се знае, предавай по-нататък - ако си загрижен за съдбата на България гражданин:

Ilian Vassilev: Ако Борисов не се беше срещнал с Решетников в края на февруари 2016 година, България щеше да бъде друга. Той омая десен или центристки електорат и накрая го принуди да гласува за Радев. Вече предупредих за партията на президента - ангажирани вече са политолози, социолози и разбира се политици, бивши, в това число и от НДСВ.

Няма да спрат дотук. Сигурен съм, че Решетников пак ще направи срещи с всички основни партии, включително с Радев и Нинова. Нищо чудно пак "тайна среща" с Борисов и той пак няма да обяви срещата. Слави Трифонов е в групата.

Имайте предвид, че със сигурност ще се срещне и с "десни" хора, защото без тях проектът "Радев" не струва много. В тази група са и левите еколози, националисти и, разбира се, локални партии и групировки. Следете социолозите, като чуете че сами са финансирали проучване, значи са и им дали пари в аванс.

Според мен Решетников ще направи интервюта в "десни" медии и с "десни" журналисти - ТВ Европа примерно.

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: