Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 25 април 2018 г.

Може ли да има чак такива феноменални идиоти, които са способни да се вържат дори и на лъжите на Антон Тодоров?



Вижте примерно това видео, вижте как този щатен оплювач срещу щедро заплащане плюе ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ. Възможно ли е изобщо да има по-добър атестат за добропорядъчност и нормалност в политиката от това да бъдеш оплют от доказания безскрупулен лъжец кат Антончо? Тия, дето дават пари на телевизия ЕВРОПА луди ли са като си мислят, че някой може да се върже на лъжливите думи на Антончо? Но въпросът е: може ли да има такива феноменални идиоти, които да се вържат дори и на лъжите на Антон Тодоров? Ако са намерят такива идиоти, те трябва да бъдат предадени на науката за изследване - и това ще бъде нашият български принос в изследването на феномена дебилизъм от световната нАука!!! Ето сега и самото видео, което е превъзходен тест за непоправими идиоти:



Можете да изследвате дори и самите себе си. Ако на една единствена дума повярвате на Антончо, значи разсъдъкът ви със сигурност е започнал да гние... вземете мерки - идете непременно на лекар!

ДОБАВКА: Оказа се, личи си, че в youtube (виж коментарите) имало дори и такива идиоти; ето с какъв коментар ги поздравих там:

Angel Grancharov: Яяяя, значи имало такива идиоти, бравос, ашколсун! Таваришчи идиоты, требва да се подложите на изследване: вие сте безценни феномени на нАуката и природата даже! :-) Хубави парички ще направите ако се предоставите да ви изследва нАуката! :-)

Това написах там, дори се обърнах към самия таваришч пишман-манипулатор ето с какви думи (щот ще ги изтрие непременно, ги турям и тук):

Апропо, таваришч Тодоров, да Ви попитам нещо: теперь кой ви плаща заплатата? Руснаците ли? Познах, нали? Добри ли парички ви дават братушките? Нима си мислят, че некой ви се връзва на нескопосаните оплювания?! Барем що не прочетохте един учебник за що годе по-фино манипулиране, а я карате като некогашните комунистически дървари-"манипулатори", на които даже и кокошките не верваха! :-) Нахалост си дават паричките руските таваришчи, и тая служба ще си загубите като осъзнаят колко чините...



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

9 коментара:

Анонимен каза...

Много им трябваше такъв "борец", създадоха си го и си го ползват по предназначение. Сбъркаха че го направиха депутат, но бързо се опомниха че в парламента няма да има този ефект от него както извън парламента.

Любчо Чорбаджийски

Ангел Грънчаров каза...

Кукловодите надценяват наш Антончо. Мръсник, мерзавец от класа е, но аз лично смятам, че само най-феноменалните, т.е. хептен увредените в мозъка идиоти могат да се вържат на приказките му. Тъкмо щот е мерзавец от класа е така: това отблъсква. Требва човек да е със съвсем опорочена душа че да види в мерзавец кат Антончо "честен човек" или, опази Боже, "журналист"...

Анонимен каза...

Г-н Тодоров зад Вас стоят милиони българи!!!Вечна благодарност!!!!Вие ще останете в Историята на България!!

Koljo Benkov

Анонимен каза...

Г-н Тодоров е сериозен изследовател - работи предимно с документи, които доказват твърденията му.
Асен Т. Драгомиров

Анонимен каза...

"Г-н Тодоров" е сериозен, но единственото сериозно нещо при него е сериозно увреденият му морал; за парици е способен на всякаква мерзост.

Анонимен каза...

Антон Тодоров отдавна се е специализирал в писане на публични доноси

Капка Вачева

Анонимен каза...

Заради това лайно вече не гледам "Европа"!

Dimitar Kolev

Анонимен каза...

ДС му поднася готови извадки, иначе той няма физическата възможност да търси, подбира, изчита, анализира и да съставя резюмета.
Смешен е...

Nikolov Konstantin

Ангел Грънчаров каза...

Абе, истина, не е зле да се провери Антон Тодоров дали ходи по архивите - или ДС в готов вид му поднася съответните компромати, а той само ги огласява?! Софианци, що не проверите къде прекарва времето си тоя Антон Тодоров? В БИБЛИОТЕКАРСКИЯ ИНСТИТУТ ли? :-)