Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 18 април 2018 г.

Кога управниците ни ще станат добри?



Всеки народ си заслужава управниците, т.е. е достоен за управниците си - това е изказване на философа Хегел. Ще имаме добри управници когато ние, гражданите, дето се смятаме за добри (мислещи, разумни, ангажирани, активни), спомогнем и лошите граждани да се спасят от лошотията си.

Това става чрез обучение, чрез демократични дебати, чрез дискусии; медиите и журналистите ни също не си изпълняват ролята и затова носят отговорност за тежкото състояние; те също трябва да бъдат принудени да започнат да си вършат работата.

ОЩЕ:





Управлява с лъжи и циркове...

Написах горното по една мисъл на Любо Воденичаров, мой приятел от Пловдив, който е с физически увреждания, обаче не е с душевните и нравствени увреждания - каквито са уврежданията на г-н Премиеро.





Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: