Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 13 май 2018 г.

Из славното минало на нашите комунисти: „Да живеят другарят Сталин и другарят Хитлер, вождовете на съветската и немската работническа класа!"


По повод изказването на Калоян Паргов пред Паметника на Съветската армия: "БСП като приемник на българските комунисти е партия на антифашистката кауза!", искам да вметна, че "антифашизма" на нашите родни български комунисти доста закъснява! Всъщност тази борба на "живот и смърт" с монархо-фашизма започва 1941 година.

Колко странно, че докато "Фашистка" Германия и СССР са СЪЮЗНИЦИ нашите комунисти АГИТИРАТ за присъединяване към ТРИСТРАННИЯ ПАКТ!!! Всъщност до 22 юни 1941, когато Нацистка Германия напада СССР, комунистите в Царство България, ЯВНО СПОДЕЛЯТ НАЦИСТКАТА ИДЕЯ! Не е ли ясно на кой дявол са си продали душата?! В подкрепа на Соболевата акция РМС, младежката организация на комунистическата партия излиза с лозунгите: „Искаме съюз със СССР!“ и „Искаме съюз с героична и социално-прогресивна Германия!“, както и „Да живеят другарят Сталин и другарят Хитлер, вождовете на съветската и немската работническа класа!".



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

1 коментар:

Bacho Кольо каза...

Грънчаров, за пети път през последните 10 години пускаш тая фалшивка, знаейки много добре , че е изготвена от некадърни кизяшки седесари.