Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

сряда, 16 май 2018 г.

Мафията сега пък ограбва българите като им продава... "мечти"!Днес хазартният бизнес ви казва, че е накарал хората да мечтаят!

И в какво друго да се превърнат мечтите в държава, в която масирана реклама представя като единствената възможност за по-добро бъдеще търкането на лотарийни картончета?

В какво се превръщат мечтите в държава, която не инвестира достатъчно в образование, култура, здравеопазване, технологии, сигурност? Превръщат се в 3 милиарда лева в джобовете на лотарийните босове. Останалото е реклама на една илюзия.

Подкрепете предложенията на Демократична България за промени в Закона за хазарта! Споделете клипа!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Ми да не купуват и да не търкат, бе! Кой ги бие по главата?