Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 29 май 2018 г.

Ами сега? Има бежанци, които не са непременно лоши...



Ilian Vassilev сподели видеоклип: Много бих искал моят народ да изчисти спящия и не толкова спящ расизъм, който ни пречи да погледнем отвъд цвета на кожата, като етикетираме всички бежанци като напаст и смятаме, че само губим от това, че около нас може да има различие по цвят на кожата или по вяра или по степен на богатство.

Запитайте се, бихте ли забелязали това момче, ако беше минало покрай вас? Изобщо колко чернокожи или изобщо бежанци видяхте днес около себе си? Но ни накараха да ги мразим на сляпо, по инстинкт. Бежанците си заминаха, остана омразата и злобата и като ги няма тя се насочва срещу нас самите.

Това момче видяло бедата, не мислил и тръгнал, без да се замисли за себе си.

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: