Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 27 май 2018 г.

Защо ли са така добре охранени лъжливите рублофилски медийни плужеци?


Из: РУСИЯ, прости!, Мартин Карбовски

Не е въпрос главата на Русия да прости. Руснаците ми се ще да разберат и да простят. Трудно е, знам, но така ми се ще да бъда разбран. И наистина опростен. Простичко - Русия, прости, ти знаеш защо и как, кой и колко обича. Другото е игра на времето, игра на спомени и временна липса на резон.

... 50 години ние славехме наведени СССР. След това ние отвърнахме очи, без да изправяме гръб - за дни се ориентирахме и със същите лозунги, със същата несвяст и зловещо подлизурство ославословихме капитализма и САЩ.

Аз бях изненадан. Но още по-страшно стана наскоро, когато всяка дума за Русия, каквато и да е - беше жигосвана като предателство. Точно както не беше преди. И точно както беше преди.

Не зная какво се случи. Знам само, че нацията ми страда и се гърчи от срам заради обръщането на гръб към тези, които са слята, неразделна част от моята история, кръв и култура.

Мисля, че добрият тон и сърцето дължат едно извинение и поиск на опрощение към Русия. Е, никога няма да е късно. Защото ние май не сме братя. Ние сме по-скоро блуден син.

Искаме да ни простите лекотата, с която ви забравихме. Вашата култура, мощ, достойнство, заслуги. С тях забравихме и нашия интерес. (РУСИЯ, прости!)

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Скоро не бях чел по-лъжливо и гнусно писание, писано за пари, по поръчка: изглежда в момента тече ново щедро раздаване на руски пари за медийните мерзавци, които за пари са способни не само да си кривят душата (това е най-малкото, на което са способни!), не само да продадат отечеството си, не, те, убеден съм, за пари са способни да продадат дори и собствените си майки. Да, чак толкова лигав текст не бях чел скоро, браво на Карбовски: за такова лигавене колко ли парички са му отброили руснаците?! Питам се: как е възможно такова човешко падение - и такава безскрупулна лъжливост?! Смятам, че Карбовски не е глупак, личи си обаче (познавачите на текстове го разпознаваме това мигновено!), че това толкова подлизурско (и перверзно по подлизурщината си!) писание в полза на руснаците изразява душевна патология, която е необяснима по друг начин освен че е мотивирана със спечелване на тъй драгите за такива писачи парички!


Карбовски, с напредването на годините, неудържимо надебелява заради мерзостите си (платеният медиен слугинаж е добре платен бизнес!) така добре, че все повече заприличва на Майкъл Мур, един милионер, който направи милионите си само защото враговете на Америка му плащаха добре за да плюе Америка; наш Карбовски по същия тертип плюе България за да угажда на тъй щедрите в заплащането свои руски поръчители (те са именно и най-големите душмани на България, доказано е тази истина от купища исторически факти!). За наказание за тази душевна нечистоплътност природата го наказва даже физически да започне да прилича на оня богат, но така гнусен нещастник Майкъл Мур. Интересно е, че и други наши гнуснави предатели също надебеляха по съвсем същия начин като Мур, няма да съобщавам имената им, но вие ще се сетите кои именно имам предвид (те са все дебели и продължават да надебеляват още заради обилното хранене от господарите им!); това е свидетелство, че сякаш даже и самата природа изпитва отвращение от такова неописуемо човешко падение - като предателството за пари!


Спирам дотук. Има идиоти като мен, които пишат и са писали винаги само заради истината. Ние сме бедни и едва оцеляваме. Гнусните руските мекерета обаче, плачейки показно-сълзливо за "българската неблагодарност спрямо вечната ни освободителка Русия", съвсем не са бедни, те надебеляват - щото са сито хранени от благодетелката си государиня!

Тия "социално-ориентирани", "леви" и комуноидни безскрупулно лъжливи охлюви, тия плужеци (да, дебелеещият лъжец Карбовски освен за Русия най-много страда също така за бедните и за гладните!) обаче никога няма да разберат как щастливо живее човекът, чиято съвест е чиста!

ДОБАВКА: Едно друго руско гнусно мекере, именно Волный Сидеровский, разказват, имал обичай да се появява пиян в най-луксозните софийски кръчми; тия дни пак го забелязали в такава кръчма; запалил, моля ви се, пура - и, естествено, бил с чаша водка в ръката; келнерът му казал, че тук не се пуши, а пияното руско мекере Сидеровский извадил показно, моля ви се, банкнота от 500 евро (государите винаги плащат рублите си в еврата на "гниещата Европа"!) и му я дал, казвайки "За мен може!". Да, за тях, руските мекерета, за слугите на тероризиращата нашата България руска кагебистка мафия всичко може!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

6 коментара:

Анонимен каза...

Подкрепям Карбовски напълно. С Русия живеехме добре. Сега сме РОБИ.

Огнян Братованов

Анонимен каза...

Шаренкова, Карбовски... какви прекрасни български имена :)))

Nik Ivanov

Анонимен каза...

... Мартинчо Карбовский... Светланушка Шаренкова... Пепино Волгиный... Калинка Андролова... Сашенка Симов... Явор Дачкоый... Андрей РайчевыЙ... все щедро платени медийни мерзавци от руско-кгебисткото евразийско котило!

Анонимен каза...

Не забравяйте на кого беше достоен ученик л*йното Карбовски в началото на журналистическата си кариера. Имаше един не по-малко гнусен арменец сътрудник на ДС, който водеше "Всяка неделя".

Анонимен каза...

Остави Русия на мира .Мисли за ПГЕЕ Пловдив.

Ангел Грънчаров каза...

За какво ще мисля и за какво ще пиша, другарко, решавам само аз. не се кахъри за мен, кахъри се за себе си...