Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 22 май 2018 г.

Днес и в Пловдив ще има протест против изграждането на АЕЦ "БЕЛЯ-Не!": заповядайте на площад "Стефан Стамболов"!



Да, само от Варна обявиха, че ще има протест (освен в София!). Жалко, много жалко... в Пловдив протест засега няма обявен!

Освен аз сам да ида да протестирам. Няма да ми е за пръв път. Ще ходя, щото да идвам до София днес ще ми излезе прекалено скъпо, пък съм безработен, в тежко положение съм.

Та значи обявявам аз протест в Пловдив против строежа на АЕЦ "БЕЛЯ-Не!"! Който иска да протестира днес нека да дойде тази вечер на площада пред общината, да дойде на площад "Стефан Стамболов", от 18.30 часа.

Пловдивчани, заповядайте, каня ви аз: не можем да се излагаме днес само в Пловдив да няма протест! Ще излезе, че ний, пловдивчани, до един сме ЗА! проклетата втора руска атомна централа! Аз лично този позор не мога да го понеса!

За да измием този позор елате в 18.30 пред площада пред общината! Чакам ви там!

Вижте също:


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Аз съм ЗА ядрената централа, така че въпросът за протест за мен не стои.