Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 21 юли 2018 г.

Наказан съм с 3-дневен блокаж във Фейсбук заради чужди публикации, съдържащи "неправилни мисли"



Получих току-що съобщение, че за 3 дни съм наказан да не мога да кажа каквото и да било във Фейсбук заради ето тази, моля ви се, публикация:

Здраво Кулев, 10 юни 2013 г.

Kostadin Burgaski: Първосигнално: Едно лайно с 200 000-доларова заплата- Едуард Сноудън, от Мериленд, компютърен спец, избяга в Китай при комунчовците, за да предаде страната си и да я учи на демокрация. Нощувката му в хотела струвала 500$ на ден, но на тъпото копеле хич не му пука, щото е съвършен идиот. Преди седмици китайските хакери откраднаха купища секретна информация от страната му.. От година- руски хакери бомбардират така яко американските банки, че хората там казват, че все едно са във война.. Но не- тъпака си е тъпак! Хонг Конг бил за него образец за равенство и човешки права. Ако лигльото разбираше нещо, щеше поне да отиде в Москва, че да го защитят. А той цъфна в Китай, където мрат кат' мухи и без Щатите не могат да си спасят ни популацията, ни икономиката, ни здравето.. (особено след няколко години, когато няма да имат млади, чист въздух, здраво население, питейна вода и куп други неща). Иначе били "велика нация"? И щели да станат световен лидер? Като знам как си стерилизират населението- ега ти "световния лидер"- всички ще ни скопят?!! Дано го кастрират и тоя педерас и да му продадат органите, както правят със собствените си хора!

Идиотите от "Атака" пък, искали да поканят инвеститори от Китай?! До вчера уж бяха против монополите и "колонизаторите", сега- да ги канят? Та нали им затвориха единствения завод в Силистра бе, алоуу?!.. Големи кретени са тия- точно като Сноудън...

В тази ето форма написах това:

Facebook Blocks

To help keep Facebook safe, we sometimes block certain content and actions. If you think we’ve made a mistake, please let us know. While we aren’t able to review individual reports, the feedback you provide will help us improve the ways we keep Facebook safe.

Моля, обяснете защо според вас това е грешка:

Това нещо не съм го писал аз, защо мен наказвате?! Как е възможен такъв произвол?! Нито съм го споделял, нито съм го писал, нито съм Здраво Кулев, нито съм Kostadin Burgaski - какво става, имате грешка, настоявам да отмените наказанието ми!!!

Thanks for taking the time to submit a report.
Learn more about what happens when you’re blocked or if your content was removed.

На което ми беше отговорено:

Could not process your request. We could not process your request. Please try again later.

Пълна идиотщина!

Иронията е, че аз съм човек, който защищава Фейсбук - понеже смятам, че тия работи ги правят нашенски тукашни мекерета, доносите също ги пишат наши тукашни комуноиди, американците, убеден съм, не се занимават с такива идиотщини. Просто използват тукашни наши служители, които неусетно комунизираха фейсбук - и налага по нашенски тъпа цензура в него. Тази е моята позиция.

И сега при всеки мой опит нещо да кажа ми дава ето това съобщение:

Функцията е блокирана временно! Наскоро публикувахте нещо, което нарушава политиките на Facebook, така че използването на тази функция беше временно блокирано за вас. За повече информация посетете Помощния център.

За да предотвратите бъдещо блокиране, се уверете, че сте прочели и разбрали Стандартите на общността на Facebook. This block will be active for 3 days more. Ако си мислите, че виждате това погрешка, моля уведомете ни.

Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие към истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

7 коментара:

Анонимен каза...

Абе ти не разбра че никой тукашен не прави нищо без позволението на командния център (който не е и никога не е бил в Москва впрочем). Мислиш че се гъбаркам като ти казвам, че наложеният контрол върху България и света става все по-чудовищен... Нямаш си на представа как са ви оплетали мозъците. Комунизмът ряпа да яде, беше внесен в Русия, с надеждата, че Русия ще си отиде по живо по здраво, ама тя взе че оцеля и сега де чудят как да и видят сметката щото усещат, че тя ще им види сметката....

Анонимен каза...

Разделянето на Украина от Русия е част от цялата игра. Не знам как може да си толкоз тъп да не виждаш старата формула разделяй и владей. Западът няма интерес от славянска култура и мир. Ебахамайката на Балканите,католицизираха Полша, подкопаха Византия, смазаха славянският изток и продължават да ни дънят, защото не загиваме и туй то. Каква демокрация и свобода виждаш у България днес? Кой подкрепаше турците наБалканите, колко крастоносни похода имаше и откъде дойдоха, защо Наполеон и Хитлер нападнаха Русия.... Тъпанари сте нищо не виждате, макар ида вие под носа. Затова ви зарибяват с живот на кредит и опаковки, бъркат ви в мозъка с гугъли и фейсбуци, анализират ви, следят всяко вашо действие, съхраняват го, и при нужда го използват... В матрицата си Ангеле затова по време на демокрация си вън от училището, щото повярва че интернет е свобода, и писа, а то се оказа, макар и да не виждаш, МРЕЖА, с която се ловят шарани. МРЕЖА, даже върху смисъла на иметоне се замисляте.... Нямаш представа кой съм...

Ангел Грънчаров каза...

Много добре знам кой си. От години пееш все една и съща песен. Притоплена прокиснала кагебистка манджа ми поднасяш. Как пък в главата ти не дойде и една-единствена що-годе нова мисъл?! Егати безплодието, егати импотентността! :-(

Анонимен каза...

Проблемът е че всичко дето ти казвам е отскоро, и аз бях заблудена овца като тебе

Ангел Грънчаров каза...

Глупости! Не е отскоро. Откакто се помня слушам тия конспиративистки приказки. Изготвени са в КГБ. Ти просто ги повтаряш. Да не искаш да кажеш, че "мислиш" така?! Хайде де! :-) "Тука корабче минава ли?" (показвам окото си).

Анонимен каза...

Не се поддавайте на тази елементарна пропаганда, следвайте г-н Грънчаров за да сте граждани със свободна мисъл!



Анонимен каза...

Фейсбук отдавна върви надолу и страда от СИЛЕН кръвоизлив на потребители. Това не е никак чудно, като се има предвид цензурата, която се вихри там. Тъпотията на Цукербергеровичевски.