Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 2 юли 2018 г.

Г-н Премиер, време е да се мащаш от властта, нема да боли, иначе ке стане много по-лошо!





Той обаче се държи като истински комунист-путинист, изповядващ веруюто "... А какво там значи некаква си личност?!" :-(

Iliya Marinov: Няма да го бъде. Бацко дупе дава, власт не дава. Това властолюбие ще му изяде главата. Само чакаме удобния момент.

Ангел Грънчаров: Интересно, а защо ли Боко толкова силно обича властта?! Тя, властта, е огромна тежест, що ли не я свали от плещите си та да си почине малко? По каква причина наший бабаит продължава стоически да стене под товара на властта при положение, че и кучетата разбраха, че не става за управник: нито една важна за страната задача не може (нема волята) да реши - и се е оплел в проблемите като петел в кълчища?!



Това написах на страницата на г-н Премиеро... и то веднага е било изтрито! :-)

Любчо Чорбаджийски: Хайде иди си! Со кротцем, со благо. И со малко кютек - ако се наложи!




Началството от Масква, Кремль...

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: