Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 13 юли 2018 г.

След този скандал обичащият да си попийва Юнкер ще си подаде ли оставката?



Или и той е същият гьонсурат като неговия "голям приятел" от България Бойко Борисов?!

Прочети също и: Пияният Юнкер трябва да бъде спрян, преди да е съсипал Евросъюза!



Elena Trifonova: Шефът на Еврокомисията Юнкер напуска официалната вечеря на НАТО в Брюксел в количка. Толкова е пиян, че не може да ходи, а и няма как да го носят пред целия свят. Резил, та резил за Европейския съюз. Е как тази пияндура ще разбере и още повече - ще реши проблемите на хората?!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

5 коментара:

Анонимен каза...

Дай Боже всекиму на тази възраст да има възможност да си пийва на воля качествени питиета с мезета в такава добронамерена и световно знаменита компания. Не издребнявайте да злобеете завистливо на симпатягата.
Кузма Пантелеев

гАд каза...

Официалното становище е, че страда от ишиас :
https://www.bbc.com/news/world-europe-44812352

Не може всички да са алкохолици :)

Ангел Грънчаров каза...

От "ишиаса" се залита, така ли? :-)

гАд каза...

От болки може и да залитне.
Обясняват, че е присъствал на вечерята след това и се е държал нормално.
Някак си имам повече доверие на тях от колкото на разни бг жълти сайтове като този от линка

Анонимен каза...

Иронията е, че ЕС е точно в състоянието на Юнкер.