Представена публикация

Тръгвам по Главната улица с паничка в ръка и с табелка "Подайте учителю за храна!" и ще ви тормозя докато нещо не замърда в твърдите ви като бетон сърца!

Но и всички, които искат да живеят благочестиво в Христа Исуса, ще бъдат гонени. (2 Тимотей 3:12) "Нямам никакви забележки ...

петък, 27 юли 2018 г.

Що за щастие е "щастието" на оня, който като личност е един нещастен боклук?The money can not buy a happiness. But can to buy yacht to suffer on her.

Кратък мой коментар: Мечти... да, мечти, но на глупаците... да си страдат, видите ли, но непременно на яхта; санким не могат да си страдат и без непременно да са качени на собствената яхта; ако като личност си боклук, и на собствена космическа совалка да се качиш, пак ще си останеш нещастен боклук!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие към истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

2 коментара:

Анонимен каза...

Не бъдете толкова строг към себе си! Това, че някой не става за учител, не означава, че е "боклук". Възможно е да има способности в друго професионално направление.

Анонимен каза...

ПРАВИЛНО ДРУГАРЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОЛКОВА СТЕ УМЕН ЧЕ СЕ ПРОСЪЛЗИХ ОТ КЕФ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЩЕ СЕ ВИДИМ ЛИ НА БУЗЛУДЖА???????? ИСКАМ ДА ТЕ ЦЕЛУНА ПРАВО ПО УСТАТА ЗА БЛАГОДАРНОСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СТРАХОТЕН СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!