Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 4 юли 2018 г.

Докато след Босия и след Вихрен с неговия кръст не тръгне многолюдна процесия от възмутени граждани, смятайте, че ви смятам за пълни мижитурки!



Щото се оказва, че в крайна сметка главен виновен за всичко е именно народът, който избира и най-вече търпи тия самозабравили се, тия разпищолили се изцяло властници?!

Правителството прави това, което му позволяваме ние, гражданите; щом позволяваме на властващите да правят каквото им скимне, значи виновниците за това положение сме ние - щото не се изпълняваме ролята на граждани!

Прочетете това, малодушници: ДЕН 22

Всички казват: не е този начинът, по който протестира Босия, това не е правилния начин! Като знаете така хубаво кой е правилният начин защо не го опитате, защо не пробвате с него? А дали пък правилния начин според вас не е да гледаме като говеда и нищо да не правим?! Така излиза, не мислите ли?! Какво става с вас бе, хора, вие човеци ли сте изобщо?!


Протестира с кръста си съвсем сам... като Христос някога (само дето сега все още ги няма плюещите го, замерящите го с камъни и пр.)...

Вие част от народа ли сте? Щом сте част от него, значи вината за неговото поведение носите и вие. До момента, в който не започнете да се държите различно в сравнение с изпадналия в някакъв душевен ступор малодушен ваш народец.

Можете да мълчите колкото си искате след като прочетете това мое "обидно" за народа изказване! Подмазвайте се с мълчанието си на малодушния ви народ! Сакън, да не обидим народа, щот народо никогаш не греши! Майната ви най-после щом така разсъждавате.... щом изобщо не разсъждавате!

Софиянци, българи: докато след Босия и след Вихрен с неговия кръст не тръгне многолюдна процесия от възмутени граждани, смятайте, че ви смятам за пълни мижитурки!!!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

ПЛОВДИВСКИЯТ ЛУД ГРАНЧАРОВ ПОДКРЕПИ СОФИЙСКИТЕ ЛУДИ БОСИЯ И ВИХРЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЩЕ УМРА ОТ СМЯХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЕТО ДОКЪДЕ ВОДИ ТОВА, ЧЕ ПСИХИАТРИЧНАТА ПОМОЩ У НАС НЕ Е НА НУЖНАТА ВИСОТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Ти си за лудницата , ама си много лоша и не ми е жал за теб . Бог да те съди .