Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 23 август 2018 г.

За какво ще разговаряме в предаването "На Агората с философа Ангел Грънчаров"?



То ще започне от 11 часа по Пловдивската обществена телевизия. (Ще има и излъчване на живо по Фейсбук.) Заповядайте, включете се в предаването, кажете какво мислите: вашето мнение има значение!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие към истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

ХА-ХА-ХА-ХА-ХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НАПЪВА СЕ ДА СЕ ПРАВИ НА УЧИТЕЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А ТОЙ ВЕЧЕ НЕ Е НИКАКЪВ УЧИТЕЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЛЮБИМАТА НА НАШИЯ СПЛОТЕН КОЛЕКТИВ ДИРЕКТОРКА ДОКАЗА, ЧЕ ТОЙ Е ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК И СЪВСЕМ СПРАВЕДЛИВО ГО УВОЛНИ И МУ ОТНЕ ПРЕПОДАВАТЕЛСКИТЕ ПРАВА, А ТОЙ ОЩЕ СИ МИСЛИ, ЧЕ Е УЧИТЕЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЯМА ДА ТЕ ОГРЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕШ УЧИТЕЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЩЕ ТИ СЕ НАЛОЖИ ДА СИ ДОЖИВЕЕШ ЖИВОТА КАТО РОВИШ ПО КОФИТЕ ЗА БОКЛУК ЗА ДА СЕ ХРАНИШ ОТ ТЯХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЩЕ ВИДИШ ТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯВА ТОЙ ДА БУНИ УЧЕНИЦИТЕ И ДА ГИ ВЪЗПИТАВА НЕПРАВИЛНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЩЕ СИ ПЛАТИШ ЗА ВСИЧКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!