Представена публикация

Призив за човечност

Една благородна човешка инициатива в помощ на Ангел Грънчаров Приятели, искам да ви помоля да помогнем на един човек, учител и пи...

понеделник, 3 септември 2018 г.

А вие монетаризирахте ли мечтите си?

Аз за себе си твърдо знам: не мога да си монетаризирам мечтите по простата причина, че моите мечти не се поддават на монетаризиране. А вашите мечте, простете, поддават ли се на монетаризиране? :-)

Elisaveta Vatova: Много тъпо! Разбира се, че мечтите са в душата, а не в портфейла! Ужасссс!!!

Ангел Грънчаров: Да, но така мислите вие, народът обаче не разделя убеждението ви (ни: щото и аз мисля като вас)! Народът мечтае днес само за едно нещо: да улучи тлъста сума пари от лотарията и затова дава и последните си пари за талони, които след това търкя в замечтан дебилен унес?!

И ето, Пророк Тонкин изрази този копнеж на масовата народна душа, като провъзгласи 1-тата заповед (на Сатана): МОНЕТАРИЗИРАЙ МЕЧТИТЕ СИ!!! :-)

Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие към истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

3 коментара:

Анонимен каза...

Господин Грънчаров , според мен е най-важно да разбереш кое е добро и кое не е правилно. Тогава ти си доволен от себе си, че отстояваш вечните ценности . Душата ти е спокойна и се чувстваш добре.

Elisaveta Vatova

Ангел Грънчаров каза...

Elisaveta Vatova Така е. Знам това. Напълно сте права.

Анонимен каза...

Аз - да. Усещането е прекрасно.