Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 5 септември 2018 г.

Не може да си човек ако не си антикомунист, ако не се гнусиш от комунизма, от комунистите и от комуноидите




Демократът обича най-много от всичко друго свободата, та нали да си човек означава да си свободен?! По тази причина комунистът е античовек, щото той органически мрази свободата. (Там, където покълне цветето на свободата, комунизмът мигновено загива.) Затова не може да си човек ако не си антикомунист, ако не се гнусиш от комунизма, от комунистите и от комуноидите.

В нашето общество няма демокрация щото има прекалено много комунизъм (останки, рудименти от комунизма в съзнанията най-вече, дето са най-вредни и опасни).

В блога ми всеки ден идват да ме плюят доста комуноиди (роди се и такъв мутант на човека, в който човешкото е нищожно: комуноидите мразят свободата и личността даже и в червата си!).

Много сме го загазили от комунизма, който у нас вампиряса - допуснахме го да вампиряса. Как ще се (о)чистим от тази обществена проказа не знам, не си го представям.

Но пътят към свободата и достойнството на личността (тези са двата непоклатими темела на антикомунизма!) е един: всекидневна битка с наглите, безпардонни комунисти, които владеят положението у нас, които се представят даже за "десни", за "проевропейски", за "капиталисти", за какви ли не се представят тия проклети сатанински изчадия - комунистите.

Затова който ви каже, че темата "антикомунизъм" била остаряла или изчерпана е или комунист или е подлога на комунистите.

И още нещо, важно е: комунизмът вегетира върху лъжата и измамата. По тази причина истината е смъртоносна за комунизма и за комунистите!

Истината ни прави свободни, да следваме завета на Спасителя Христос - и ще се спасим!

Истината убива комунистите така, както светлината убива вампирите...


По тази причина аз водя безпощадна битка с комунизма и комунистите, барикадирали се в системата на българското образование. (Не знам дали си давате сметка, но училищата и университетите у нас са същински крепости на комунизма!)

Много тежка е тази битка - предвид индиферентността на огромната част от българите. Почти никаква подкрепа не срещам даже и у хора, които се афишират за антикомунисти и демократи. (Или ме подкрепят само на думи, но не на дело!)

Изскубнем ли корените на комунизма и на комунистите от сферата на образованието, той неминуемо ще загине. Комунистите това го съзнават прекрасно. По тази причина са ми обявили война на живот и смърт.

Аз не съм бил репресиран така жестоко от комунистите даже в ерата на комунизма навремето, щото аз и тогава не им цепех басмата. Днес те са особено нагли щото съзнават, че са обречени.

Змията хапе най-злобно тъкмо когато е настъпена... Гнездото на змиите (комунистите), прочее, е в Русия.

ЗАБЕЛЕЖКА: Посвещавам този текст на човека, антикомуниста, демократа и приятеля Nikolov Konstantin, починал наскоро!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие към истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

3 коментара:

Анонимен каза...

Темата "антикомунизъм" няма да бъде остаряла или изчерпана докато има граждани подобни на г-н Грънчаров, а то винаги ще има такива!

Анонимен каза...

Г-н Грънчаров е от малкото автентични антикомунисти, обикновено яростните антикомунисти сега са били преди активисти, агитатори, доносници и агенти на ДС членове на БКП... Знаем за такива, които бяха истерични оратори на митингите на СДС, а после се оказаха агенти на ДС. Г-н Грънчаров по свидетелства от негови състуденти в СССР, още тогава, в сърцето на комунизма, е изказвал публично своето категорично мнение за несъстоятелността на комунизма във всяко отношение и безспорните предимства на демократичния Западен свят.

Анонимен каза...

Бихте ли уточнили кой е могъл да изкаже подобни измислици? - "Г-н Грънчаров е от малкото автентични антикомунисти... Г-н Грънчаров по свидетелства от негови състуденти в СССР, още тогава, в сърцето на комунизма, е изказвал публично своето категорично мнение за несъстоятелността на комунизма във всяко отношение и безспорните предимства на демократичния Западен свят."