Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 7 октомври 2018 г.

Покана




Става дума за казуса около безпрецедентните, направо епичните по скандалността (и абсурдността, и сюрреалистичността, и гротесковостта!) си истории на моите опрасквания-уволнения от тъй войнствената директорка на пловдивската ПГЕЕ, училището, в което съм работил 18 години като учител по философия и гражданско образование - и от което в последните 4 години бях уволнен два пъти, поради което съм безработен вече 3 години. Поканата ми се отнася за ония мои приятели от София, които искат с очите си да се убедят с какви феноменални властващи администраторки (назначени по време на мандата на ГЕРБ) ми се налага да водя "диалог" - и по-скоро борба.

Уверявам ви, ще ви е много интересно, тъй че ако имате свободно време и желание, елате в залата на КЗД - намира се в съседство с Музея за социалистическо изкуство, поради което ще можете да видите не само "рубинената" звезда на Партийния дом, но и статуята на Ленин срещу него - и други статуи на комунистически джелати. :-)

Ще се радвам да се видим в залата! До утре!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие към истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

8 коментара:

Анонимен каза...

Ангел Грънчаров желая Ви успех от все сърце.....

Bravana Kostelina · Приятел на Ana Velichkova

Ангел Грънчаров каза...

Bravana Kostelina благодаря за проявената човещина. Виждате, тук живеем сред напълно обезчовечени безчувствени зомбита...

Анонимен каза...

Успех, Ангеле. Натрий им носа на тези самозабравили се особи.

Томи Томев

Ангел Грънчаров каза...

Томи Томев Дай Боже да постигна все пак нещичко в безжалостната и така самотна моя борба с тази комуно-мутренска напаст! За която плащам такава голяма цена със здравето си най-вече. Благодаря ти за пожеланието!

Анонимен каза...

ХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!ГРАНЧАРОВ НИКОГА НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ ЗАЩОТО НЕ Е ПРАВ!!!!!!!!!!!А НАШЕТО ДЕЛО Е ПРАВО И ЗАТОВА ПОБЕДАТА ЩЕ БЪДЕ НАША!!!!!!!!!!!ЦЕЛИЯТ НАШ СПЛОТЕН ОКОЛО ЛЮБИМАТА СИ ДИРЕКТОРКА КОЛЕКТИВ ЖЕЛАЕ НА НАШАТА ЛЮБИМА ДИРЕКТОРКА И НА ЛЮБИМАТА НИ ЗАМЕСТНИЧКА ГОСПОЖА СТОЯНОВА ДНЕС ДА СПЕЧЕЛЯТ И ДА НАНЕСАТ РЕШИТЕЛНО ПОРАЖЕНИЕ НА КОВАРНИЯ ЗЛОДЕЙ ГРАНЧАРОВ КОЙТО ИСКА ДА РАЗВАЛИ ВСИЧКО ДОБРО В КОЛЕКТИВА НИ!!!!!!!!!!Й

Анонимен каза...

Какво стана, г-н Грънчаров? Моля Ви, дайте ни някаква информация. Много се надявам заседанието да е минало добре за вас!

Ангел Грънчаров каза...

Мина заседанието, завърши това гледане по моя казус, след 14 дена ще се очаква решението. Това е. Аз нямам сили да пиша по тази история, щото още не мога да събера силите си от преживяния вчера стрес. Такъв негативизъм излъчваха двете другарки, че съм изтощен. Като се съвзема малко, мога и да пиша. А може и да не пиша. Не ми се пише вече. Страшна работа!

Анонимен каза...

Ако не Ви се пише, не се занимавайте, г-н Грънчаров. Имате право на почивка! Ако обаче ви се допише, знайте, че ние, които Ви подкрепяме, чакаме всеки ваш постинг! Вие се борите за всички нас.