Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 31 октомври 2018 г.

Кресльовци, а защо сега така упорито мълчите?!


Petko Kovachev: Този пост, на Radina Ralcheva, е бил масово докладван и изтрит. За да оцелее - пускам го с призив да #копирате и #споделяте като нов пост.

“Значи можете да крещите нон стоп против майките на деца с увреждания, против ИК, против Северин, циганите, арабите, евреите, помаците, турците, бежанците, либералите, гейовете, лудите, възрастните и т.н, можете да пребивате бездомници и клошари, можете да мъчите животни, можете да клеймите всеки различен от тъпия ви стереотип, можете да сте “велики” борци за националното, православното, традициите, можете да разкъсвате всеки мислещ прогресивно и извън схемите, можете да обличате носии, да друсате хора като малоумни на произволни места, можете да правите бдения да запазване на семейните ценности, да организирате ракиени контрапротести, да громите еврогейството, да организирате групови кръщенета, сватби и т.н, да размахвате знамена и татуировки на национални герои, с които нямате дори една допирна точка, можете да обвинявате всички и всичко за собствената си безпомощност и неудовлетвореност, можете да псувате ощетените и да ритате слабите, можете да чертаете разделителни линии и да вдигате стени от омраза и агресия. Това можете.

А сега сте тихи. Мнооого тихи!

Ето ви го. Убиец. На жена си, на невръстното си дете, на себе си.

Точно във вашия калъп е. Бял, българин, левент, патриот, православен, навлечен в носия и посаден в църква, представящ традиционните български ценности и семейство.

Тихи сте. Не ви чуваааааам!”



ДОБАВКА:

Hristev Hristo: Един или друг пост може да бъде блокиран, но фактите са си факти. Докато се борим с различното, свободомислието и толерантността, докато измисляме проблеми там, където те не съществуват, докато привиждаме "джендърство" и дългата ръка на Сорос, Запада или ЕС, които искат да направят всички гейове, убийците ходят между нас. 22 жени са убити от мъжете или приятелите си в България от началото на тази година. Убийци, облечени в носии, палещи голееееми свещи в църквите, защото така е много "православно". И да, разните политически шарлатани, които насъскват, настървяват, сеят омраза, като се упражняват във всякакви патриотично-консервативни диващини, са подбудители и съучастници на това. Тези хора са главните виновници България да се превърне в държава на баналното зло.


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

3 коментара:

Обективен каза...

И как точно щеше да помогне Истанбулската конвенция в този случай, ако я бяхме приели преди шест месеца???

За убийство, изнасилване, сексуален тормоз и т.н. си има Наказателен кодекс, сега ще го съдят за двойно убийство.

Джендър-идеологията няма място в България, точка!!!

Анонимен каза...

Намират се и такива, които го оправдават. Било високо ниво на стрес. Най-големите изпити по човещина се провеждат тъкмо при стрес или някакво ограничение във времето, за да се изпита човека. Този "бакшиш" определено се е провалил и има опасност името му да избледнее и да се заличи от Книгата на Живота. Някой път ей такива погрешни решения могат да те погубят като душа и човек. Така че този човек е едновременно не само за възмущение, но и за съжаление. Защото изпитите по човещина са строги, а той не го е взел успешно. Вместо само да се възмущаваме, нека да сме бдителни за себе си и поведението си. Когато дойде проверката по човещина, и един вагон прочетени книги няма да ти помогнат. Добрината се върши чрез импулса на сърцето и мигновените правилни постъпки. Нямаш време да размишляваш. Това е изпит не толкова за ума, колкото за сърцето.

Кръстьо Йорданов

Анонимен каза...

Веднаж да се случи да не е от "ония" по-горе изброените и веднага вой се надига - трябва да се оправдаят някак грантовете, че нешо се разсъхва поточето.