Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 4 ноември 2018 г.

Роби, защо толкова много почитате действителния убиец на Апостола на българската свобода?!


Васил Лъвский (Пиша "Лъвский" а не "Левски" защото на български се казва "лъв", а не "лев", лев е руска дума!), Апостолът на българската свобода, е обесен по настояване на руския посланик при Портата граф Игнатиев. :-(

Ангел Грънчаров Затова ли толкова много тачите този злотворен граф, че даже и улици наричате на негово име - в столицата си и в другите български градове?! :-( Роби, защо толкова много почитате действителния убиец на Апостола на свободата ни?!



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

7 коментара:

Анонимен каза...

Тоя Грънчаров съвсем изкрейзи. Правилно е бил уволнен щом е учил учениците си на такива глупости.............

Ursus Major каза...

Бай Ангел Тъпунгера очевидно е изпаднал в крайно бедствено положение, очевидно няма пари за лекарства. Добре е писаниците по блога му да ги пратят на Социалните, белким се смилят над него.

Bacho Кольо каза...

Лъжата за каквото и да е участие на граф Игнатиев в процеса срещу Левски е опровергавана стократно. Но фалшификаторите на българската история няма да престанат да я повтарят.

Ангел Грънчаров каза...

Колю, а се спри малко да лъжеш де, срамота е! Как така "стократно" да е "опровергавана" въпросната "лъжа" като всъщност отдавна е доказана истината (и то ДОКУМЕНТАЛНО!), че граф Игнатиев писмено е настоявал Левски да бъде съден като криминален престъпник (за убийство) и то не от съд, а от специална комисия. И това властта го е сторила, за да не му чупи хатъра. И Левски увисва на бесилото заради него! Как можете вий, рускопоклонниците, да лъжете така нагло - и на черното да викате, че било "бяло"?!?!

Анонимен каза...

Че Левски е обесен по желание на така наречения Граф Игнатиев е известно още на Захари Стоянов, и перверзното желание на българомразеца е било да бъде осъден като криминален престъпник.

Anany Kiurkchiev

Bacho Кольо каза...

Историческата истина е по-друга - Левски е обесен по настояване на двама души - кардинал Ришельо и Барак Обама

Ангел Грънчаров каза...

Историческата истина е, че рубладжиите сте способни на всякакви, коя от коя по-големи мерзости, най-малката от които е тази да оправдавате вдъхновителя и причинителя на убиването на Апостола на българската свобода! Та вие, рубладжиите, продължавате да се по покланяте на паметниците на тия, които посекоха и самата българска свобода, имам предвид руско-съветските окупатори на България и които дадоха властта на вас, комунистите, за да съсипете и окрадете страната ни така, както никога друг път не е била съсипвана и крадена, а народът ни и убиван и унижаван...