Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 10 ноември 2018 г.

Горе главата, непримирими некомунисти, кураж, демократи, пак иде нашият час, свободолюбиви българи, треперете от възмездието ни, презрени ченгета!


Яяяя, вярно: днес пак било ДС-ти ноември! Честит ви ДС-ти ноември, търпеливи и покорни жертви на ДС! :-(

Кураж, демократи, кураж, свободолюбци, кураж, антикомунисти! Спомнете си с ето тази песен времената, в които не бяхме така унизени като днес, а тогава комунистите и ченгетата трепереха от нас, от нашата сила, от нашата решимост да съкрушим тяхната проклета комунистическа тирания:





И още един клип:


Горе главата, непримирими некомунисти, кураж, демократи, пак иде нашият час, свободолюбиви българи! :-) Треперете от възмездието ни, презрени комуняги, мутри и ченгета!!! Събуждайте се вече, стига спяхте, малодушници!!!




Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

5 коментара:

Анонимен каза...

Господин Грънчаров вие сте един истински народен учител и будител. Респект пред вашата енергия и вашия дух. Продължавайте все така. Без такива смели борци като вас България наистина ще загине. Докато ви има и България ще я има.....

Ваш ученик от тета

Анонимен каза...

НЕ Е ВЪЗМОЖНО В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ ДА ИМА ТАКЪВ УЧЕНИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КОЙТО ДА КАЖЕ ТАКИВА ЛЪЖЛИВИ ДУМИ НА НЕКАДЪРНИКА ГРАНЧАРОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!НА ДОКАЗАНИЯ ДАЖЕ ДОКУМЕНТАЛНО НЕКАДЪРНИК ГРАНЧАРОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЛЪЖЕЦЪТ ГРАНЧАРОВ САМ Е НАПИСАЛ ТИЯ ЛЪЖЛИВИ ДУМИ В СВОЯ ПОЛЗА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НЯМАМ ДУМИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А ИНАЧЕ ВИЖДАТЕ ЧЕ ГРАНЧАРОВ Е ЕВРОГЕЙ И СОРОСОИД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТАКЪВ ИЗРОД КАТО НЕГО МОЖЕ ДА БЪДЕ УЧИТЕЛ НЕ САМО В НАШЕТО, НО И В НИТО ЕДНО ДРУГО БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СЪВСЕМ ПРАВИЛНО ТОЙ БЕШЕ УВОЛНЕН ОТ ЛЮБИМАТА НА НАШЕТО УЧИЛИЩЕ ДИРЕКТОРКА, ЗАД ЧИЕТО РЕШЕНИЕ СТОИ ЦЕЛИЯ НАШ СПЛОТЕН КОЛЕКТИВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ГРАНЧАРОВ ОТИВАЙ ДА ПРОСИШ И ДА РОВИШ В КОФИТЕ ЗА БОКЛУК С ТВОЯТА ПРИЯТЕЛКА МАРИЙКА СМРАДЛИВАТА!!!!!!!!!!!!

Bacho Кольо каза...

"Ваш ученик от тета"
Страхотен ученик!Колко можеш да не уважаваш училището си , за да го напишеш "тета"?!!
Барем една главна буква да му беше турил, бе безграмотнико!

Ursus Major каза...

Абе, тъпунгер, ако не беше Десети ноември какъв партиен секретар щеше да излезе от тебе с тая савецка дипломка ... Как само щеше да цитираш др. Ленин под път и над път, тъпунгер с тъпунгерите!

Анонимен каза...

ВРЕМЕТО е НАШЕ!!!