Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 11 януари 2019 г.

Боже мили, в каква държава живеем: в студа разрушават къщите на хората и никой не пита къде ще спят децата им?!



Живеем в комунисто-фашистка държава: в зимния студ разрушават къщите на хората и никой не пита къде ще спят децата им?! :-(

Изроди ли сме, идиоти ли сме, та търпим тия безобразия на комунисто-фашистката мутренска власт?!







И най-крадливите цигани са най-жалки аматьори пред комунистите, които на няколко пъти пъти ограбиха до шушка целия народ!

Ако намерите циганин, който да е откраднал наведнъж 4 милиарда лева (както направиха тия, която окрадоха КТБ), тогава ще призная, че циганите са по-крадливи от българите! :-)

Ние, обичащите България граждани, сме длъжни да браним свидното ни отечество за да спрем лапването му от побеснялата руска медведица.

Това казах на русоробите (и рашибозуците), ръфащи ме като побеснели кучета, ето какво им казах тази заран на едно място в блога ми:

Да, имате правото да бъдете предатели на българския интерес. Имате право да работите за закопаването на страната и народа ни в евразийските блата. Но ние, обичащите България граждани, сме длъжни да браним свидното ни отечество - за да не бъде лапнато от побеснялата руска медведица.



Инцидентът във Войводиново е умишлено инсценирана провокация на злите сили, целяща подпалването на етнически пожар с оглед да прикрият кражбите си?! Все пак ни управляват бандити, а техният акъл стига само дотам, те друго не могат и да измислят.







Властта щяла да се бори с ЦИГАНИЗАЦИЯТА на страната ни - нима цигани управляват тази държава? Аз пък предлагам първо да започнем да се борим с дебилизацията на нацията, благодарение на която мнозина надават ухо на тия ченгесарски манипулации по отклоняване на вниманието ни от ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИЦИ за плачевното ни дередже: комунистите, ченгетата, мутрите, бандитите (които съвсем не са цигани, а българи и руснаци!)...

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

3 коментара:

Bacho Кольо каза...

Събарянето на незаконни къщи през зимните месеци е престъпление , по-тежко от нарушението, което са допуснали циганите.

Това нещо трябва да се извършва от април до септември.

Анонимен каза...

Кой е тоя "гладен писател"? Ако става сума, за вас, другарко Грънчаров, требе да напишете "гладен писач". Вий писател не сте. Вий сте писач.

И сега да им съборят къщите, нищо им няма. Да събарят.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, Вас кой Ви назначи във ведомството, в което издават удостоверения кой е писател и кой не е? Или се самоназначихте там? Второ, знаем, че сте морален урод, нима не Ви е малко тъжно за децата, които бяха изхвърлени на улицата - за да се угоди на нравствени уроди като Вас?