Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 9 януари 2019 г.

С шекспировски размах започва нов сериал от световноизвестната епична и сюреалистична сага около знаменитата директорка на ПГЕЕ "ТЕТ-Ленин" в Пловдив


Интересен развой на световноизвестната епична и сюреалистична сага около знаменитата директорка на ПГЕЕ "ТЕТ-Ленин" в Пловдив:

Овакантило се е учителското място по философия и гражданско образование! Това ми съобщиха току-що приятели от същото това училище, в което моя милост е заемало същото това учителско място 18 години, но беше варварски опраскано и уволнявано на два пъти в последните 4 годинки!

Моя милост, естествено, ще кандидатства за учителското място, на което съм дългогодишен титуляр! :-)

Шоуто обещава да е велико, да има шекспировско-кафкиански характер, ще си позволя да спазя традицията и ще го отразя медийно по достъпните ми и всевъзможни медийни начини!!!

Само дето директорката изглежда крие това вакантно работно място, щото приятелите ми, учители от ТЕТ-Ленин, твърдят, че има такова обявено работно място, а на сайта на РУО-Пловдив го няма... :-) Как обаче мъдро е подбрала периода, в който да обяви това работно място: веднага след Нова година, когато никой не очаква, че може да се случи подобно събитие, т.е. когато класовият враг в мое лице спи! Да, но издайнически шпиони ми издадоха тайната, леле, какво ще правим сега?!

Началото на историята е обещаващо, именно съдържа шекспировски размах, неслучайно тази професионална и техническа гимназия е оглавявана от преподавателка по български език и по литература, която явно отлично е овладяла прийомите на класическата английска драматургия! Блазе на партия ГЕРБ, че назначава за директори на техническите и професионални учебни заведения толкова добре подготвени по английска литература кадри!!!

Очаквайте информация ще се развие по-нататък тази нова пиеса тук, а също така и на страницата ми във Фейсбук! До скоро!



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

15 коментара:

Анонимен каза...

Успех! Надявам се че ще ви назначи този път! Бог да ви помогне да имате работа, от сърце ви го пожелавам!

Цветан Ташев

Ангел Грънчаров каза...

Благодаря! Аз и сега си имам работа, работя като вол всеки ден, само дето... заплата, само дето пари нямам, щото откакто съм уволнен работя всеки ден съвсем безплатно, на ползу роду!

Анонимен каза...

Успех!

Bogdana Petkova

Анонимен каза...

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХААХАХАХАХХАХААХАХАХАХАХАХАХАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЛЮБИМАТА НА ЦЕЛИЯ НАШ СПЛОТЕН КОЛЕКТИВ ДИРЕКТОРКА ВЗЕ НУЖНИТЕ МЕРКИ ДА НЕ ТЕ ДОПУСНЕ ДА КАНДИДАТСТВАШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НИЕ ПРЕДВИДИХМЕ ЧЕ ТИ ДОКАЗАНИЯТ НЕКАДЪРНИК ЩЕ ПОДАДЕШ ДОКУМЕНТИ И ЗАТОВА НАШАТА ЛЮБИМА И УМНА ДИРЕКТОРКА ОБЯВИ МЯСТОТО НА 4 ЯНУАРИ В ПЕТЪК С КРАЕН СРОК ПОНЕДЕЛНИК 7 ФЕВРУАРИ!!!!!!!!!!!!!!!! ЗНАЕЙКИ, ЧЕ ТИ СИ В ДОЛНА БАНЯ И НЯМА ДА УСПЕЕШ ДА РЕАГИРАШ И ДА ПОДАДЕШ ДОКУМЕНТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!УСПЯХМЕ ДА ТЕ ПОБЕДИМ ЛЕСНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЗАЩОТО СИ МНОГО ГЛУПАВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!И МЪРЗЕЛИВ СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЩЕ ПОДАДЕШ ДОКУМЕНТИ ДРУГ ПЪТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХААХАХАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СЕГА МОЖЕ ДА СИ КВИЧИШ КАТО ЗАКЛАНО ПРАСЕ КОЛКОТО СИ ИСКАШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НИЕ ТЕБ НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ДОПУСНЕМ ДА УЧИТЕЛСТВАШ НЕ САМО В НАШЕТО, НО И В НИКОЕ ДРУГО УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТЪПУНГЕРИ НИЕ НЕ ЩЕМ В КОЛЕКТИВА НИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Не обръщайте внимание на тролове, кандидатствайте бързо!

Rosie Zerkova

Анонимен каза...

До лудата с удивителните!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Благодарим Ви за допълнителната информация,че кандидатстването е до 7 февруари.
Благодарение на Вас, господин Грънчаров има достатъчно време да кандидатства.
Е, може директорката за това да Ви скалпира, но така е, когато някой е в такава напреднала лудост като Вас.

Ангел Грънчаров каза...

Проверих. Звъннах в РУО-Пловдив. Попитах защо не е обявено учителското място по философия в ПГЕЕ "ТЕТ Ленин" в Пловдив. Отговориха ми, че обявата е била обнародвана в петък, 4 януари и е била свалена в понеделник, 7 януари. Истината казва въпросният трол. Направили са майсторски този маньовър с цел да не мога да кандидатствам. Интересно е кои са кандидатствали. Явно са били поканени да участват само "наши хора". Виждате ли сега колко напреднала е директорката на "ТЕТ Ленин" в тия административни пинизи?!

Анонимен каза...

Ангеле, с такива шмекери, на глава не можеш да излизаш.Тия всичките, на които пишеш всеки ден са от едно котило, това са хиени, с тях ни лъвове,ни леопарди се справят, особено единаци като теб.
Каменов

Анонимен каза...

Аз съм вчерашният, който писа за цирка. Дано стане чудо и бъдете назначен! Това ви пожелавам. И дано целият цирк свърши като цирк, т.е. добре!

Анонимен каза...

ДОПУСНАЛА СЪМ ГРЕШКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТО СЕ ПОДРАЗБИРА, ЧЕ НЕ Е ФУВРУАРИ, А ЯНУАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ГРЕШКАТА МИ Е АВТОМАТИЧНА ИЛИ МЕХАНИЧНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СРОКЪТ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ Е СВЪРШИЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ГРАНЧАРОВ НЯМА ДА МОЖЕ ДА КАНДИДАТСТВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КОЕТО БЕШЕ И ЦЕЛТА!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Естествено е да се пазят...подстъпите на нашето училище се охраняват знойно от време оно... от времената в които комунистическата зараза проникна в него и го унищожи като средство и носител на морал и духовен стожер...

Naiots Venohc

Анонимен каза...

Като са я свалили на 7 януари, това означава, че вече не може да се кандидатства ли? Що за безобразие? Само 3 дни срок! Как може такова нещо!

Ангел Грънчаров каза...

Срокът на обявата е хем много малък, хем са подбрани неработни дни, с оглед да не може да се явят "ненаши" кандидати. Ще се наложи да реагираме. Утре, живот и здраве да е, ще напишем жалба и ще отидем да разговаряме с началника на РУО-Пловдив. Това е безобразие! Какво е наложило да се даде толкова кратък срок, съвпадащ изцяло с уикенда?! Мисля, че има възможност това назначение, изначално опорочено от директорката, да бъде отменено. Или пък вече е крайно време самата директорка да си отиде, да бъде махната от поста й. Предостатъчно зулуми си позволи.

Анонимен каза...

Да, трябва да реагирате непременно. Много интересно какво ще ви кажат в РУО. Как ще се оправдаят.

Blogger каза...
Този коментар бе премахнат от автора.