Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 17 февруари 2019 г.

Кой е истински добър учител?


Истински добрите учители въобще не препоДАВАТ, а само правят нужното за да помогнат на учениците си да достигнат до състояние, в което душите им да започнат да РАЖДАТ идеи, т.е. да станат плодовити. В този смисъл те само хвърлят семена в душите, от които ще порастат въпросните идеи (мисли, ценности...).

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

5 коментара:

Анонимен каза...

Строгият.

Анонимен каза...

Ха-ха-ха значи всички учители ще си измисляме нови правила, значи учебник по биология, химия, математика, трябва ние да си го измисляме, значи няма умни професори според логиката на Зрънчо!Значи учителите по химия трябва да измислят нови химични знаци от тях така ли бе глупак?! Ти не мислиш изобщо. Това е най-голямата простотия която казваш, всички ще ти се подиграват! В МОН са сложили програма как да се преподава и по кои учебници, стига си това като прочете ВКС и никога няма да си учител! Ти найстина си психично болен и мозъка ти е увреден!

Анонимен каза...

Учебникът е помагало за онези учители, които нямат достатъчно мозък!

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, първо научи правописа пък после се напъвай да мислиш. Ама знай че мисленето не ти е присъщо. Каква учителка си като не си знаеш предмета и ти се налага да го учиш от учебника?

Анонимен каза...

Тези които не преподават от учебника ги гонят от училището! Ти много си грамотен и затова никъде не те искат!