Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 25 март 2019 г.

Докато народът търпи беззаконията, управниците на приказната страна Мутроландия ще продължават да триумфират


Поговорихме си с мой бивш ученик, сега работник в завода, в който учителят му по философия пък по принуда работи като нощен пазач. :-)

Като стана дума "за живота" той между другото, говорейки за девойките (младите жени), употреби термина "златотърсачки", такива били според него днешните млади жени. "Търся си сред златотърсачките някоя, с която да създам семейство, но още не съм намерил..." - ми каза момчето, което е на 27 години. (Между другото този същият термин "златотърсачки", употребен по отношение на днешните девойки и млади жени, тия дни го чух и от устата на друг млад мъж.) И добави, че завинаги ще помни ония неща, които бил прочел за женската и мъжката душа в моя учебник по психология. Колегата му, който слушаше разговора ни, много се учуди на това, че учител по философия е изпъден от образованието и работи като пазач. "Господине, освен и тук в завода да направим един Дискусионен клуб като в училището? - каза бившият ми ученик.

И така всеки ден, независимо къде се намирам, аз със самото си присъствие ще продължа да демонстрирам своята идейна и ценностна несъвместимост с мижитурките на власт, които нищо добро за българското образование не са допринесли - и няма да допринесат. За сметка на което обаче са допринесли за него какви ли не злини и вреди. Но така ще е, докато народът търпи беззаконията, наглеците на власт ще тържествуват, ще триумфират...



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

12 коментара:

Анонимен каза...

ЛЪЖЕЦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТЕБ НИТО ЕДИН УЧЕНИК НЕ ТЕ УВАЖАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ИЗРОД ТАКЪВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!УЧЕНИЦИТЕ НИ ДА НЕ СА ИДИОТИ ЧЕ ДА УВАЖАВАТ НЕКАДЪРНИК КАТО ТЕБ, КОЙТО Е ДОКАЗАН КАТО ТАКЪВ ДОРИ ПО СЪДЕБЕН РЕД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПРЕСТАНИ ДА ЛЪЖЕШ ХОРАТА ЧЕ НЯКОЙ ТЕ УВАЖАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НИКОЙ НЕ ТЕ УВАЖАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А ВСИЧКИ УВАЖАВАТ ЛЮБИМАТА НА ЦЕЛИЯ НАШ СПЛОТЕН КОЛЕКТИВ ДИРЕКТОРКА, КОЯТО УСПЯ ТАКА БЛЯСКАВО ДА НИ ОТЪРВЕ ОТ НАТРАПНИК КАТО ТЕБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!И ИЗВОЮВА ВЕЛИКА ПОБЕДА: НЕКАДЪРНИКЪТ ГРАНЧАРОВ НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ РАБОТИ В БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПОКЛОН ПРЕД ВЕЛИКАТА НИ И ТАКА ПРОНИЦАТЕЛНА РЪКОВОДИТЕЛКА НА ТЕТ ЛЕНИН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Какви ученици го гонят,Грънчо го подиграват учениците му и публично във фейсбука,преди двама негови бивши ученици луд го изкараха,казаха че им е било скучно в часовете по философия и Грънчо побесня! Никои не иска да чуе за този лъжец!!!!

Анонимен каза...

И в телевизията го подиграват казват лудия пак говори жаден е за слава,вживява се че е учител!!!Всички го коментират и оплюват,има го обществото ни за луд!!!

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, ти как попита всички хора какво мислят за моя скромна милост, а? :-) Съсредоточи се малко и помисли: как именно разбра какво мислят всички хора за мен като учител и като личност, за моите книги, за моето предаване и прочие?

Анонимен каза...

Хората си изразяват мнението Грънчо,слушам ги как ти се подиграват,коментират те в мое присъствие,не се прави на бавноразвиващ се знаеш го отлично!!!!

Анонимен каза...

А той бившият ти ученик какво работи там, метач, общ работник, директор на метачите?

Анонимен каза...

Хората си изразяват на глас мнението че не те харесват,затова и никои не те защитава като те уволни директорката,не те харесва никой проумеи го най-сетне!!!

Ангел Грънчаров каза...

Кои именно хора говорят така ма, отворена "мислеща" другарко? Би ли ги споменала поименно? Щото иначе ще излезе, че дърдориш врели-некипели измислици...

Анонимен каза...

Светът е малък и добри хора има навсякъде! ❤️

Angel D Naydenov

Анонимен каза...

Младите се възпитаха в условията на търсенето и предлагането....

Stancho Avramov

Анонимен каза...

Леко ще перефразирам Бродски - "За равнодушието си към образованието обществото се разплаща най-напред с гражданските си свободи. Стесняването на образователния кръгозор е майка на стесняването на политическия кръгозор. Нищо не проправя така пътя на тиранията, както образователната самокастрация. (Из: "Нищо повече, нищо по малко")

Plamen Kostadinov

Анонимен каза...

Колкото повече пропадате социално все по-автентично ще оставате с впечатлението, че "със самото си присъствие ще продължа да демонстрирам своята идейна и ценностна несъвместимост с мижитурките на власт".