Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 15 март 2019 г.

Възнамерявам да напиша отворено писмо до ръководителя на завода на Liebherr в Пловдив


Вчера в предаването "На Агората..." си започнах един интересен експеримент: виж Предаването "На Агората..." от днес, излъчено на живо, тема: И какво ще правим с матр`ьяла?. Можете там да чуете как в продължение на доста минути говоря за впечатленията си от това какви са работещите в завода на фирмата Liebherr в Пловдив. Направих, така да се каже, съвсем добронамерена реклама на фирмата, макар тя едва ли се нуждае от реклама; но въпреки това смятам, че е грозно да не се говори за постиженията на тия, които имат съответните така забележителни постижения - които при това са в интерес на цялата българска общност. И в тази връзка реших да напиша едно отворено писмо до ръководителя на българския отдел на фирмата (на завода в Пловдив), в което да му кажа някои важни според мен неща. 

Скоро ще си изпълня замисъла. Но не тази сутрин, понеже сега нямам физическо време за това: след малко тръгвам да учителствам в гр. Брезово. Желая ви хубав ден!


Ценностите на Liebherr

Ние сме семейно предприятие

Фирмената група Либхер е едно стопроцентово семейно предприятие. Този факт винаги е определял нашата фирма култура и в бъдеще също ще бъде солидна основа за нашия успех.

Ние сме независими
Ние сме надежден партньор
Ние сме иновативни
Ключът към успеха са нашите сътрудници
Най-високо качество във всичко, което правим
Ние носим отговорност



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

6 коментара:

Анонимен каза...

По добре не пиши...

Ангел Грънчаров каза...

Защо така смятате, другарко? Нима сте противничка на разговарянето? Как ще се разбираме ако не разговаряме? Ако не разговаряме ще се обезчовечим...

Анонимен каза...

Напиши, напиши. За всички нас е по-добре така. :)

Анонимен каза...

ХАХАХАХАХАХЕХАХАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕКА ДА ПИШЕ И ДА СЕ ИЗЛАГА ЩОМ НЯМА КАПКА АКЪЛ!!!!!!!!!!ЩОМ Е ЛУД НЕКАДЪРНИК НЕКА ДА БУЙСТВА ТА ДА ГО ВЪРЖАТ НАЙ-СЕТНЕ!!!!!!!!!КРАЙНО ВРЕМЕ Е ВЛАСТТА У НАС ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ И ДА СПРЕ ТАЗИ ОБЩЕСТВЕНА ЗАРАЗА!!!!!!!!!!!!НЕ МОЖЕ ГРАНЧАРОВ ДА ОБИЖДА БЕЗНАКАЗААНО ВСИЧКИ НАС НАРИЧАЙКИ НИ ДРУГАРКИ!!!!!!!!НИКОЙ НЕ ГО ПОДКРЕПЯ ОСВЕН НЯКОЛКО ЛУДИ КАТО НЕГО!!!!!!!!!!ДОЛУ ТОЗИ ВРАГ НА БЪЛГАРЩИНАТА!!!!!!!!!ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ!!!!!!!!!!!!!ДАЖЕ ЛУДИТЕ МУ ФЕНКИ ВЕЧЕ НЕ ГО ПОДКРЕПЯТ ЗАЩОТО ГО Е СРАМ ОТ НЕГОВИТЕ ИДИОТЩИНИ!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Ми то срама няма - пише си безспир и на всекиго, който е на някаква служба!

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, кое е това "ТО"? Да не е "ТО" на д-р Фройд ма, другарко? :-) Сфащате ли теперь что сказала? :-) Сексуално сте напълно незадоволена, нали?