Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 12 юни 2019 г.

От мястото на гражданския протест за свобода в образованието и против политическите репресии срещу учителите-новатори





Ето къде и как протестирам...


Иронията на живота: на две крачки от моя протест дойде екип на националната лотария и снима свои клипчета, в които "щастливци" разказват как спечелили огромните пари; а аз протестирам защото самозабравили се властници в образованието на Пловдив се опитват да ме уморят с глад и унижения!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

4 коментара:

Анонимен каза...

От снимките е видно,че имате изключително голяма подкрепа. И не се олаквайте,че искат да ви уморят с глад - все пак идеите са по-важни от храната.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, Вие пък започнахте да ми казвате и какво да мисля, и какво да чувствам, недейте така де, не разбрахте ли, че тъй блажените за вас, комуноидите, времена, в които се месехте в нашите лични работи, отдавна отминаха?!

Анонимен каза...

Вече започвате да си противоречите. Хем комунистите ви тормозят,хем тези времена били отдавна отминали. Кое от двете е вярно?

Ангел Грънчаров каза...

Комунистическите времена вече са отминали, другарко, но ето, вий, комунистите и комуноидите сте живи и още сте около нас. И продължавате да се опитвате да се месите в живота ни - и да вредите на нас, на личностите, дето не сме комунисти и комуноиди. Никакво противоречие, другарко, няма. Просто вий, комуноидите, сте страшна напаст, от която не можем да се отървем...