Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 18 август 2019 г.

Органите работят активно за овладяването и на Мрежата, в това спор нема, нали така?!



КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Споделям това видео от поредацата на колегата Асен Генов, но в него той казва неща, които ме наведоха над тъй грешната мисъл: а дали той самият, "колегите от БИВОЛ" и някои други "екстремно показни", ала привилегировани все пак критици на настоящия мутро-ченгесарски-гербовашки режим не участват в една много специална акция на съответните органи, в която те именно се опитват да изземат ролята на "крайна и истинска опозиция", виждате как колегата Генов, без да се усеща, сам се издава като всеки път поздравява "колегите от ДАНС", които, видите ли, кой знае защо така баламски "следят" именно неговите медийни изяви и прочие. Не знам де, само подхвърлям такава една евентуалност, ето, колегата-блогър тази вечер се похвали как е имал достъп дори и до самия госин Премиер, той небрежно подхвърли как "по един друг проект" бил го интервюирал, такава голяма чест дали му е била отредена "напълно случайно", а, как мислите вие по този пункт примерно?! Нямам нищо против въпросните привилегировани опозиционери, работещи по разни проекти, но все пак, "в интерес на истината", както се казва, си позволих да изразя горните съмнения, знае ли човек в тази объркана обстановка "откъде ще излезе заекът"?! А че органите работят активно за овладяването и на Мрежата, в това спор нема, нали така?! Ще следим как въпросните "крайни опозиционери" ще се изявят в идващите политически битки, лакмусът тук е тяхното отношение към ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ, те вече почнаха да изказват "изтънчени критики" към "варненския акцент" на техния кандидат за кмет, което, както и да го погледнем, е доста многозначително, нали така?!

Апропо, да отбележа и това: аз съм така старателно блокиран от "колегата" Асен Генов, че не мога да кажа и думичка в неговата страница, под неговите видеа и прочие!!! Интересно е защо ли толкова много го е страх от моята тъй скромна персона?!



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

3 коментара:

Анонимен каза...

ПРАЗНИТЕ ДЪРДОРКОВЦИ КАТО ТЕБ НИКОИ НЕ ГИ ИСКА ДА ДЪРДОРЯТ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ВРЕЛИ НЕ КИПЕЛИ! ГОЛЯМА НАПАСТ СИ ГРЪНЧО! САМО КАТО УМРЕШ ЩЕ ТИ СЕ ЗАТВОРИ ПУСТАТА ТИ УСТА!

Анонимен каза...

Не можеш да му стъпиш на малкия пръст на Генов самозванецо!

Ангел Грънчаров каза...

Защо така "мислите" ма, другарко? На какво се крепи таз Ваша безпределна любов към Генов? Защо той Ви внушава толкова безпределно доверие?! Имате чувството, че той е "от наште" ли? Или само безграничната Ви омраза към моята тъй скромна личност Ви вдъхновява толкова?!