Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 10 септември 2019 г.

Коя е най-вкусната вечеря?


Най-вкусната вечеря: маслинки с хлебец и домат с чубрица... (Най-вкусната вечеря е най-простата и най-леката вечеря...) Приятна вечер на всички!



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

11 коментара:

Анонимен каза...

Щях да кажа, че ставаш философ, после се сетих, че всъщност си точно философ :) Добър апетит!

Stoytcho Dimitrov

Ангел Грънчаров каза...

Мерси! И Сократ е ял такива неща навремето...

Анонимен каза...

Донеси утре на ранчето хляб, доматче, маслини и шарена сол 😞

Ники Димов

Ангел Грънчаров каза...

Най-вкусната вечеря е най-простата и най-леката вечеря...

Утре ще ида да купя хубав, истински хляб от фурна, домати, маслини, а шарена сол имам и ще похапнем на ранчото!

Анонимен каза...

Добър апетит учителю!

Анонимен каза...

В Кауфланд има хубави домати. На промоция. И много видове чубрица. И маслини има, ама са скъпи.

Nedelin Boyadjiev

Ангел Грънчаров каза...

Всичко има не само в Кауфланд. Пустият капитализъм (макари нашенски) напълни всички магазини с изобилие от стоки. Само дето с парите съм кът щото в момента съм жертва на репресии от страна на милиционеро-мутро-гербовако-комунистите, при мен е така, цял живот все от някакви комунисти страдам, все някакви комунисти ме преследват, не можах в тоя скапан мой живот да се разбера с нито един вид комунисти, нито правоверни, нито пост-комунисти, нито "демократични", с никакви комунисти не мога да се разбера през целия си живот. И причината за този мой вечен конфликт с комунистите е простичка: просто съм личност, обичаща свободата, а от личностите, обичащи истината и свободата, комунистите изпитват същия потрес и същата ненавист, какъвто изпитват от самата истина и от самата свобода.

Анонимен каза...

Храниш се здравословно!

Анонимен каза...

Браво, шефе! Държиш на традицията!! Доматите - без сол и олио!

Б., от България!

Анонимен каза...

Истината е че не можеш да произведеш продукт който е търсен . Просто си неспособен . И вместо да се самоусъвършенстваш - обвиняваш всичко заобикалящи те. Животът (бог) ще те научи в този или следващият ти живот .

Ангел Грънчаров каза...

Търси се "продукта", който създава, другарко. Ето и Вие самата всеки ден дремете в блога ми, чакайте моя "продукт"... Аз за което съм способен, другарко, Вие няма как да го оцените, щото немате нищо общо с този род неща. Те са Ви изцяло чужди. Вие примерно не знаете що е това морал, нали така, безлична мижитурке?