Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 11 септември 2019 г.

Не само другаро Боко Борисов, не само другарят Радев, но и "опозиционната" другарка Нинова е затънала до шия в русофилските л@йна!



КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: С оглед идващите избори службите (ченгетата) се погрижиха на Боко да му направят менте-"русофобски образ", с оглед да намалят пораженията от унизителното му клечене с изваден език, като верно кученце, пред таваришч Путин. Цялата работа е да баламосат малоумните "десни", с извинение, избиратели, които от глупост гласуват за него, цялата идея е да ги върнат при него, сакън, да не отидат при истинските десни партии (то такава е само една: ДСБ, т.е. ДБ) Но иначе тъй умело режисираният медийно "шпионски скандал" (личи си опитната ръка на кукловодите-ченгета) нищо чудно да отплесне в съвсем нежелана за ченгетата посока и самият премиер да бъде набеден в съпричастност с шпионстващите русофили (те всички русофили до един са шпиони и предатели, които предават България без да им трепне окото!), т.е. има опасност хитрата сврака да попадне сама с двата крака в... л@йната (използвам прочутия боков термин за политика!). Казвам това щот самият Боко също до такава степен е русофил, че даже се прави на ударен, че не знае, че СССР на 5 септември 1944 г. е обявил война на България, он, горкият, си мисли, че Царство България било обявило войната на СССР! А и дружи наш Боко цел живот с мутри и ченгета, до един предатели на България, нищо чудно и он сам да е вършил шпионска работа в полза на СССР, пардон, на Русия, и туй нещо сега да му изяде главата (щот все пак требе да лажем Запада, че сме уж европейци, ама не съвсем де!)! (Ако бяхме нормална страна русофилството на Боко отдавна да му беше изяло главата, но за негово щастие сме ненормална, сме мутренско-ченгесарска страна, за което лично он има голема заслуга, ведно с Царо, с послушнико на КГБ Симеон!)



ДОБАВКА (Он, Боко, примерно, има решаващ принос ето това пълно недоразумение и творение на генерал Решетников да се нарича днес "президент на България"! Нинова, апропо, също е затънала до шия в същите тия русофилски л@йна!):




Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Няма коментари: