Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 19 ноември 2019 г.

7 славни години на борби и 7 години на безжалостен терор, тормоз и унижения от страна на мутренската власт - заради вашето безразличие!


Спомен от преди 7 години... изминаха 7 години на моята тъй славна, но за жалост твърде амотна борба с арогантните и самозабравили се представители на властващата мутро-комунисто-гербовашка власт в образованието, в която бях напълно победен (опраскан, изритан от образованието, уволнен, остракиран, унизен, ограбен и пр.!) по една-единствена причина: масовото безразличие на народа, на гражданите, т.е. на всички вас!

Напоследък въпросните властващи мутри (и калинки) правят нужното да ме уморят, да ме убият пред вашия безстрастен поглед, което, както и да го погледнем, ви прави съучастници в техните престъпления...



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

СПРИ ДА НИ ЗАНИМАВАШ С ТВОИТЕ ЛИЧНИ ПРОБЛЕМИ!ЩОМ НЕ МОЖЕШ ДА СИ ЗАТВАРЯШ УСТАТА НЕ ЗНАЕШ КОГА ДА ГОВОРИШ И КОГА ДА СПРЕШ! НИКОИ НЕ ТИ Е ВИНОВЕН, ЧЕ СИ ГЛУПАВ И НЕ СПИРАШ ДА ДРЪНКАШ ПРОСТОТИИ!

Анонимен каза...

Ако ви бяхме подкрепили щяхте да победите и нямаше да имате повод да напишете тези прекрасни книги ,които сега с такова удоволствие четем.