Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 14 ноември 2019 г.

Битката на небезразличните граждани за разум, морал, право и справедливост продължава с неотслабваща сила!


В блога на общността на небезразличните граждани има тази сутрин две доста интересни публикации, първата е със заглавие ОБРЪЩЕНИЕ, ПРИЗОВАВАЩО КЪМ РАЗУМНОСТ, СПРАВЕДЛИВОСТ И ЧОВЕЧНОСТ, а втората - Отговорът на директорката на 56 СУ "Проф. К. Иречек" във връзка с уволнението на А.Грънчаров. Заглавията сами по себе си говорят за естеството на третираните (представяните) в тях проблеми.

Ползвам се от случая да благодаря на активните небезразлични граждани, които от вчера насам (когато е получено въпросното писмо) са провели необходимите консултации помежду си и са написали и изпратили подобаващия за случая отговор! Достойни граждани и приятели, благодаря ви най-сърдечно за това, което правите!

А в заключение на това кратко постингче (бързам да не закъснея за работа във фирмата, в която използват само моите ръце, да, аз вече работя обща, неспециализирана ръчна работа с оглед някак да оцелея и да преживея праз зимата, понеже, както знаете, властта репресивно ме лиши от възможността да практикувам професията си на учител!) мога само да ви пожелая приятно четене и приятни размисли! И също така да допълня и с традиционното:

Хубав ден ви желая! Бъдете здрави!

ДОБАВКА:



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

7 коментара:

Анонимен каза...

А! Писмото, в което упрекват директорката за назначаването Ви, също е пратено от имейла на Николай Димов?! Много интересно...

Анонимен каза...

Струва ми се, че използвате групата граждани за бухалка, срещу управляващите. Те се задействат единствено, когато вие имате проблеми. Въпросите, които задават са свързани само и единствено с вашата личност Намирисва ми работата.

Bacho Кольо каза...

Получени са две писма от един и същ адрес, които си противоречат едно на друго. Да, ама не.
Първото е от адрес dimo_vniki@abv.bg
Второто е от адрес dimov_niki@abv.bg

Две большие разницы, как говорят во Одессе.

Анонимен каза...

Хахаххаха горкия Ники Димов вече почна да си противоречи с тези мейли дето разпраща. Ужас.

Анонимен каза...

Много елементарна акция на агентите на ДС!

Анонимен каза...

Ба тая група няма ли поне веднъж да се занимава с някой проблем на Ники Димов. Само един път поне?

Анонимен каза...

Г-н Грънчаров обявява, че ще тръгне да издирва врага с партиен билет! Голяма изненада.